首页
登录
职称英语
[originaltext] A few months ago, millions of people in London heard alarms a
[originaltext] A few months ago, millions of people in London heard alarms a
游客
2023-09-13
84
管理
问题
A few months ago, millions of people in London heard alarms all over the town. Emergency services, the Fire Department, the Police, hospitals. And ambulances stood by, ready to go into action. In railway and underground stations, people read notices and maps, which told them where to go and what to do in an emergency. This was Exercise Flood Call, to prepare people for a flood emergency. London wasn’t flooded yet, but it is possible that it would be. In 1236 and in 1663, London was badly flooded. In 1928, people living in Westminster, the heart of London, drowned in floods. And in 1953, one hundred people, living on the eastern edge of the London suburbs were killed again in floods. At last, Greater London Council took action to prevent this disaster from happening again. Though a flood wall was built in the 1980s, Londoners still must be prepared for the possible disaster. If it happens, 50 underground stations will be under water. Electricity, gas and phone services will be out of action. Roads will be submerged. It will be impossible to cross any of the bridges between North and South London. Imagine: London will look like the famous Italian city, Venice. But this Exercise Flood Call didn’t cause panic among Londoners. Most people knew it was just a warning. One lady said, "It’s a flood warning, isn’t it? The water doesn’t look nigh to me."
选项
A、A flood wall was built.
B、Rescue teams were formed.
C、An alarm system was set up.
D、50 underground stations were made waterproof.
答案
A
解析
细节判断题。本题关键句为“Though a flood wall was built in the l980s, Londoners still must be prepared for the possible disaster”,80年代建起了防洪墙,可见伦敦人民还是做好了准备。由此可知,正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3011839.html
相关试题推荐
[originaltext]Scientistssaysharkshavelivedintheworld’soceansformi
[originaltext]Mostpeoplefeellonelysometimes.Butitusuallyonlylasts
[originaltext]Mostpeoplefeellonelysometimes.Butitusuallyonlylasts
[originaltext]Agoodmarriagemeansgrowingasacouplebutalsogrowingas
[originaltext]Agoodmarriagemeansgrowingasacouplebutalsogrowingas
[originaltext]W:Hi,Steve!M:Hi,Jan.I’mplanningtogotoLondonbytrain.
[originaltext]M:Goodmorning,Percy.W:Trevor,youhaveoneofthemostunusu
[originaltext]M:Goodmorning,Percy.W:Trevor,youhaveoneofthemostunusu
[originaltext]W:Don’tyouthinkit’smarvelousthatMaryhaswonthefirstpri
[originaltext]W:Don’tyouthinkit’smarvelousthatMaryhaswonthefirstpri
随机试题
Lisathinksonecanenjoyaholidaywithoutspendingalot.[br][originaltext]
Whenpeopleprintastamp,anyerrormadeonastampraisesitsvalueto
Duringaniceage,thebuildupoficeatthepolesandthedropinwaterlevels
Collegestudentsaregraduatingwithmoredebtthanever,aburdenaffecting
安全气囊与安全带配合使用,有统计表明,发生碰撞事故后,安全带起到的保护作用占()
在行政执法的实践中,公司法人的营业执照被吊销,意味着公司()。A.破产 B
A.RDW B.HCT C.MCHC与血液分析仪各检测项目相对应的缩写是
下列各句中,加点词语使用恰当的一句是()。A. B. C. D.
个人汽车贷款在开户放款时应注意:借款人与贷款银行签约时,要明确告知在放款时遇法定
女性,18岁。咳嗽4个月,伴低热,1个月前右膝部外伤。体格检查:跛行,右股四头肌
最新回复
(
0
)