首页
登录
职称英语
[originaltext] Joe Smith had been brought up in an orphanage. He envied peop
[originaltext] Joe Smith had been brought up in an orphanage. He envied peop
游客
2023-09-13
64
管理
问题
Joe Smith had been brought up in an orphanage. He envied people who were rich and decided that when he grew up he could make a lot of money. Unfortunately, Joe was not clever and he failed all his school exams. "I will either have to find a good job or I will have to become a thief." Joe said to himself. He knew he would never find a well-paid job. For several months Joe watched a bank out of town. He noticed when it had the fewest customers. He watched, waited, and planned.
One afternoon he found that only two tellers were on duty there. "I will either succeed and be very rich or fail and go to prison." said Joe. He was willing to take the risk. Then he watched, in and pushed a demand note over the counter. The teller read it, turned pale and quietly opened a small safe behind him. He took out $ 50,000 and placed the bank notes in Joe’s open bag. Then Joe ran as fast as he could.
That night Joe had to bury money in case the police caught him. He chose a deserted piece of land near the house, he was glad when the money was safely hidden in the ground.
The next day he was woken by bangs on his door. He answered and there came two policemen.
"Joseph Smith, you are under arrest for robbing a bank!"
Joe protested in vain. The bank had bidden cameras and the whole raid had been photographed. Joe was caught and put into prison.
Ten years later Joe was set free. He made sure no one was following him and quickly made his way to the spot where he had buried the money. Neither happiness nor money waited for him, however. A big building had been built on the site.
选项
A、He thought that he would either find a good job or he would be a thief.
B、He said that he would become rich by way of robbing the bank.
C、He said that he could rob the rich of their money.
D、He might be rich if he worked harder.
答案
A
解析
因果关系题。文中提到“I will either have to find a good job or I will have to become a thief.”由此可知,正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3010758.html
相关试题推荐
[originaltext]Crocodilesonlylivewhereitishot.TheyarefoundinIndia
[originaltext]Crocodilesonlylivewhereitishot.TheyarefoundinIndia
[originaltext]Crocodilesonlylivewhereitishot.TheyarefoundinIndia
[originaltext]M:Goodeveningandwelcometoourprogram.OurguestisMrs.Gre
[originaltext]M:Goodeveningandwelcometoourprogram.OurguestisMrs.Gre
[originaltext]TodayI’mgoingtodiscusstransportationandcommunicationi
[originaltext]TodayI’mgoingtodiscusstransportationandcommunicationi
[originaltext]TodayI’mgoingtodiscusstransportationandcommunicationi
[originaltext]ThereisastrangeareaintheAtlanticOceancalledtheBerm
[originaltext]ThereisastrangeareaintheAtlanticOceancalledtheBerm
随机试题
Manhaswoefullymisusedtheearth’snaturalresourcesdownthroughtheages
Itisnouse(ask)______herforadvice.asking本题考查固定句型Itisnousedoing……,It作
It’swellknownthatbiganimals,likepolarbears,aresensitivetoclimate
Fordays,Beijinghasbeentrappedunderablanketofyellow-browndusttha
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
甲委托乙开发一应用软件,若双方没有订立任何书面合同,那么该软件著作权应由()
外形为缺角的长方形或方形,无色透明薄片状,浮于尿液表面,这种结晶是A.亮氨酸结晶
30岁,GP。孕37周,已确诊为前置胎盘,出血多,血压90/60mmHg,宫口开
关于按照单利计算的放弃现金折扣的成本大小,下列说法正确的是()。A.与折扣
某病人因车祸造成多发性骨折,多脏器破裂,如果不及时手术,就会危及病人生命。然而,
最新回复
(
0
)