首页
登录
职称英语
[originaltext] Mr. Bascomb was upset. At times like this he wished he had ne
[originaltext] Mr. Bascomb was upset. At times like this he wished he had ne
游客
2023-09-13
69
管理
问题
Mr. Bascomb was upset. At times like this he wished he had never become a candidate for mayor. Everything had gone wrong that morning. Even before leaving the house, he had received a telephone call from his election campaign manager asking for money. This made him angry and he left the house in a bad mood. When Mr. Bascomb arrived at the office, he could feel his head throbbing. He reached for the medicine but the bottle was empty. He had forgotten to pick up some medicine at the drug store. Mr. Bascomb looked at his watch. He was to deliver a campaign speech before a group of businessmen at the club at 11 o’clock. He had given a rough draft of his speech to Barbara the day before and asked her to type it out for him. Just then, the telephone rang. It was Barbara. She explained that her car had broken down and she couldn’t de at work until 12 o’clock. Mr. Bascomb was desperate. He didn’t know what to do. He was very nervous when he arrived at the club. He couldn’t remember anything he had planned to say to the audience. He started talking about himself and his prodlems instead of talking about the problems of the city. Most of the people in the audience were bored. By the time Mr. Bascomb finished his speech, almost everyone had fallen asleep or left the room.
选项
A、Instructions.
B、Medicine.
C、Money.
D、The draft of his speech.
答案
C
解析
细节明示题。文章开头提到"he had received a telephone call from his election campaign manager asking for money.", 可见选举要的是钱,所以选C。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3010422.html
相关试题推荐
[originaltext]Theyoungpeoplewhotalkofthevillageasbeing"dead"are
[originaltext]Americanswhoremember"thegoodolddays"arenotaloneinc
[originaltext]Americanswhoremember"thegoodolddays"arenotaloneinc
[originaltext]M:Hello,Janet.I’mgladtoseeyouback.Didyouhaveaniceho
[originaltext]M:Hello,Janet.I’mgladtoseeyouback.Didyouhaveaniceho
[originaltext]M:Hello,Janet.I’mgladtoseeyouback.Didyouhaveaniceho
[originaltext]Ateamofscientistsrecentlybeganaprojecttomeasurethe
[originaltext]Ateamofscientistsrecentlybeganaprojecttomeasurethe
[originaltext]Whymustwepaytaxes?Theansweristhatthegovernmentneed
[originaltext]TheUnitedNationspublishedareportthatwascalled"TheSt
随机试题
WhoistelephoningMary?[br][originaltext]W:Hello.M:Hello.ThisisFred,M
Youwillhearfivepeopletalkingaboutworkshopstheyhaverecentlyattended
ResearchersinBritainaretellingschoolsthatchildrenshouldbedoingmore
Theworldhasexperienced【L1】______urbangrowthintherecentdecades.Asmu
[originaltext]W:Hi,Sam,IhatetobotheryoubutIwonderifIcouldhaveaw
[originaltext]Whenwethinkofgames,thereareallkindsofthings.Maybeyou’
[已过时]因采矿和建设使植被受到破坏,必须采取的措施是( )。A.覆土整治,改
近几年来,我国开始对国内20个制造业行业中820家企业的采购经理进行月度问卷调查
下列关于工作的时间参数的表述,正确的是()。A.工作的时间参数包括最早开始
最新回复
(
0
)