首页
登录
职称英语
[originaltext] Cats never fail to fascinate human beings. They can be friend
[originaltext] Cats never fail to fascinate human beings. They can be friend
游客
2023-09-13
72
管理
问题
Cats never fail to fascinate human beings. They can be friendly and affectionate towards humans, but they lead mysterious lives of their own as well. They never become submissive like dogs and horses. As a result, humans have learned to respect their independence. Most cats remain suspicious of humans all their lives. One thing that fascinates us most about cats is the popular belief that they have nine lives. Apparently, there is a good deal of truth in this idea. A cat’s ability to survive falls is based on fact.
Recently the New York Animal Medical Centre made a study of 132 cats over a period of five months. All these cats had one experience in common: they had fallen off high buildings, yet only eight of them died from shock of injuries. Of course, New York is the ideal place for such an interesting study, because there is no shortage of tall buildings. There are plenty of high-rise windowsills to fall from! One cat, Sabrina, fell 32 stories, yet only suffered from a broken tooth. "Cats behave like well-trained paratroopers," a doctor said. It seems that the further cats fall, the less they are likely to injure themselves. In a long drop, they reach speeds of 60 miles an hour and more. At high speeds, falling cats have time to relax. They stretch out their legs like flying squirrels. This increases their air-resistance and reduces the shock of impact when they hit the ground.
选项
A、Because they actually have nine lives.
B、Because they reach speeds of 60 miles an hour and more.
C、Because they have time to stretch their body to diminish the shock.
D、Because they have learned their skills from flying squirrels.
答案
C
解析
A只是一种说法;B、C、D三个选项都从原文演化而来,但B说的是猫下跌过程中的现象,不是不受伤的原因;D偷换了概念,原文说猫能够伸展四肢,就像flying squirrels 一样,但不能说明猫从它们身上学到了飞行技巧。只有C是正确的。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3010017.html
相关试题推荐
[originaltext]Toseeifhaircoloraffectsaperson’schancesofgettinga
[originaltext]Toseeifhaircoloraffectsaperson’schancesofgettinga
[originaltext]M:Iseeonyourresumethatyouworkedasamanagerofastorec
[originaltext]W:TodayinthestudiowehaveAlbertoCortez,thewell-knownBra
[originaltext]W:TodayinthestudiowehaveAlbertoCortez,thewell-knownBra
[originaltext]W:DidyouusecreditcardsonyourvacationlastmonthinEurope
[originaltext]W:DidyouusecreditcardsonyourvacationlastmonthinEurope
[originaltext]W:DidyouusecreditcardsonyourvacationlastmonthinEurope
[originaltext]W:DidyouusecreditcardsonyourvacationlastmonthinEurope
[originaltext]Thereisapopularbeliefamongparentsthatschoolsarenol
随机试题
(66)Clonaid,acompanyassociatedbyagroupthatbelievesextraterrestrial
Somepeoplekeepanimalsaspets,regardingthemasfriendswhocanaccompany
______heneededmoneyforanewcar,hedecidednottoborrowitfromthebank.A
Gateswasbornand【B1】_____inSeattle.At,theageof14,hefoundedacompu
TakeNapsatWork.ApologizetoNoOneA)Inthepasttwow
关于投资的行为要点的表述,不正确的是()。A:财务效益不可以用价值尺度计量
心脏压塞的主要体征有( )。A.奇脉 B.心界扩大 C.血压下降,脉压增大
关于质物、质押权利的合法性,下列说法正确的有()。A.所有权、使用权不明或有争
甲公司与无形资产相关的业务资料如下: (1)2×19年1月,甲公司以银行存款
具有条形码的水准尺是()水准尺。A.木质 B.玻璃纤维 C.铟瓦尺
最新回复
(
0
)