首页
登录
职称英语
[originaltext] Up to now, we have focused on the positive impact of the auto
[originaltext] Up to now, we have focused on the positive impact of the auto
游客
2023-09-12
90
管理
问题
Up to now, we have focused on the positive impact of the automobile on society in the United States. Today we’ll look at some of the negative effects. A number of sociologists blame the automobiles for the decline of the downtown areas of the major cities. In 1950s and 1960s, the automobile made it possible to work in the cities and yet live in the suburbs many miles away. Shopping patterns changed, and instead of patronizing downtown stores, people in the suburbs went to large shopping malls built in open areas outside the city where everything was cheaper. Merchants in the city failed, and stores closed. Downtown shopping areas became deserted. In recent years, there has been a rebirth in a number of downtown areas, as suburbanites, especially young married couples, have moved into the city to avoid roads covered with the traffic between the suburbs and the cities every morning and evening. Now let’s look at some slides that illustrate these trends. By the way, tomorrow I’ll explain the effect of all these automobiles on the environment. For example, what happens to the atmosphere as a result of burning of gasoline and the depletion of natural resources like fossil fuels?
选项
A、It allowed workers to spend more time at home.
B、It gave workers opportunity for better training.
C、It enabled people to live far from their workplace.
D、It eliminated many factory jobs.
答案
C
解析
事实细节题 原文中谈到汽车的增多使人们能够在郊区居住,而在城里上班。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3008299.html
相关试题推荐
[originaltext]Mostpeoplepicturesharksashuge,powerful,frighteningpre
[originaltext]Mostpeoplepicturesharksashuge,powerful,frighteningpre
[originaltext]Mostpeoplepicturesharksashuge,powerful,frighteningpre
[originaltext]W:Mike,you’resittinginfrontofyourcomputeragain!Thesea
[originaltext]W:Mike,I’msorry,butIhavetocalltotellyou...M:What?W:
[originaltext]W:Jim,youareonthenetagain!Wearegoingtogetoff.It’st
[originaltext]W:Jim,youareonthenetagain!Wearegoingtogetoff.It’st
[originaltext]W:Jim,youareonthenetagain!Wearegoingtogetoff.It’st
[originaltext]W:Jim,youareonthenetagain!Wearegoingtogetoff.It’st
[originaltext]W:Jim,youareonthenetagain!Wearegoingtogetoff.It’st
随机试题
Normallyastudentmustattendacertainnumberofcoursesinordertogradua
[originaltext](I):Andwheredoyouhopetobeinabout,say,tenyears?
Englandisjustlyproudof_____greatpoets,especially_____inthe18thcentury.A
Facebook—withitsrequirementthatusers(1)_____atleast13—andTwitterar
Areorganicallygrownfoodsfeebestfoodchoices?Theadvantagesclaimedfo
你独自来到这个世界,独自一个人生活在这个世界,你也将独自一个人离开这个世界。(alone)Youcometothisworld,liveinthi
FemaleRelationshipsA)Severalnewbooksandfilmsexplo
高度大于2m的挡土墙和护坡的上缘与住宅间的水平距离不应小于( )。A.1m
一般而言,粮谷类食物中蛋白质的限制氨基酸是()A.蛋氨酸 B.组氨酸 C.
向原有股东配售股份,简称()。A、配股 B、增发 C、定向增发 D、回购
最新回复
(
0
)