首页
登录
职称英语
[originaltext] Manhattan Island is surrounded on the east by the East and H
[originaltext] Manhattan Island is surrounded on the east by the East and H
游客
2023-09-10
103
管理
问题
Manhattan Island is surrounded on the east by the East and Harlem Rivers and on the west by the North and Hudson Rivers. It links with the other four towns which make up New York City and with New Jersey by means of subways, underground tunnels and bridges which lead into Manhanttan from the surrounding area.
The Brooklyn Bridge was the first suspension bridge to link Brooklyn to Manhanttan. It is also the second oldest bridge in New York. The architect was John Augustus Roebling, who was the chief engineer of the suspended Railroad Bridge at Niagara Falls.
Mis, fortune accompanied the building of the bridge, which took place from 1869 to 1883. The architect died as a result of an accident early during the construction. His son, Washington Roebling, carried on his father’s work, using the most advanced engineering techniques of the day. He also fell ill during the construction of the bridge and was obliged to direct the work on it from an apartment window overlooking the site.
Since its construction the Brooklyn Bridge has remained a busy and important passage in New York. The Brooklyn Bridge is 6775 feet long and 1595 feet wide. The suspended part is 3450 feet long and 85 feet wide. It has a clearance of 133 feet above water level. Four huge cables extend across the bridge, supported by two towers, each 272 feet high. Each of these cables is made up of 5700 wires.
选项
A、It is the first oldest bridge in New York.
B、It is the first suspension bridge built in the USA.
C、It is the first suspended railway bridge in the USA.
D、It is the first suspension bridge between Manhattan Island and Brooklyn.
答案
D
解析
B项、C项、D项均涉及到了吊桥,而 A项却说的是第一座最古老的桥,故可首先排除。根据短文中提到的The Brooklyn Bridge was the first suspension bridge to link Brooklyn to Manhattan可知,布鲁克林桥是第一座连接布鲁克林和曼哈顿的吊桥,故 D项为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/3000498.html
相关试题推荐
[originaltext]Theworld’spopulationcontinuestogrow.Therenowareabou
[originaltext]M:Youshouldneverstrikeupaconversationwithamanonthest
[originaltext]M:Youshouldneverstrikeupaconversationwithamanonthest
[originaltext]M:Youshouldneverstrikeupaconversationwithamanonthest
[originaltext]M:Youshouldneverstrikeupaconversationwithamanonthest
[originaltext]M:Youshouldneverstrikeupaconversationwithamanonthest
[originaltext]M:Hi,Joy.Isawyouatregistrationyesterday.Idroverightth
[originaltext]M:Hi,Joy.Isawyouatregistrationyesterday.Idroverightth
[originaltext]M:Hi,Joy.Isawyouatregistrationyesterday.Idroverightth
[originaltext]M:Hi,Joy.Isawyouatregistrationyesterday.Idroverightth
随机试题
I’mkeepingmy______open;Ihavenotmadeadecisiononthismatter.A、questions
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayontheimportanceof
Itisdifficulttoimaginewhatlifewouldbelikewithoutmemory.Themeanin
Twentyyearsago,atallyoungwomanwithashysmileflubbedherlinesbefo
下列关于焦炉机械安全措施,说法错误的是()。A.焦炉机械四大车包括:推焦车、拦
患者,男性,58岁。高血压病10余年,近3年余出现胸骨后疼痛,诊断为高血压病、冠
投资者提交基金认购申请后,一般可于()日后到办理申购的网点查询认购申请的受
施工单位与材料供应商签订了商品混凝土供应合同,在合同履行中,材料供应商迟延履行其
高处作业吊篮内的作业人员不应超过( )人。 A、1 B、2 C、3
常用于制备混悬液、乳浊液、胶体溶液,以剪切力、摩擦力、离心力和高频振动等使物料得
最新回复
(
0
)