首页
登录
职称英语
[originaltext] (26) So the counseling services we offer deal with any proble
[originaltext] (26) So the counseling services we offer deal with any proble
游客
2023-09-09
83
管理
问题
(26) So the counseling services we offer deal with any problems arising from your studies, or in your life outside the university. Let us take academic counseling. If you are confused about subjects or how to combine them in your degree, then we can advise you and discuss the career you are aiming for, so that you can see it all in context. (27) We can also chase up your tutor if you are not getting proper feedback on how you are getting on in your subject.
Besides help with academic problems, you may also need personal counseling: if you think you are already under stress, well, just wait till classes begin next week. You will have to start adjusting to teaching and learning methods that may be unfamiliar to you. (28) as well as the mounting pressure as the deadline for that first assignment creeps up on you. And of course, you have to cope with all this without your usual social network you know, the social contacts, family and friends you could normally rely on for help. All of this causes anxiety. (28) Studying overseas can trigger a personal crisis you may have left a lot of what you might call "unfinished business" back in your own country. or you may have interrupted personal relationships or even sometimes have broken them off to come overseas. and so the student often feels lonely, unhappy, unmotivated and unable to concentrate on studying. Or there may be other things bothering you. Our resident president can offer you spiritual guidance if that is what you want, or we can put you in touch with community groups that can provide you with social contacts and friendship.
选项
A、Different teaching methods.
B、Too tight time.
C、Too much assignment.
D、Unfamiliar learning material.
答案
B
解析
由文中as well as the mounting pressure as the deadline for that first assignment creeps up on you,“以及随着第一次任务的最后期限日益逼近,而产生的越来越多的压力”,可知时间紧是造成更多压力的原因所在,故答案是B。A,C,D以及压力都是海外学生所面临并要适应的,但根据该短文,造成更多压力的原因在于任务时间过紧。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2999543.html
相关试题推荐
[originaltext]Aperson’ssocialprestigeseemstobedeterminedmainlybyh
[originaltext]EachdayeverypersonintheUntiedStatesthrowsawaymoret
[originaltext]W:SowhatarethetwomaintimesofthedaythatyouwatchTV?
[originaltext]W:SowhatarethetwomaintimesofthedaythatyouwatchTV?
[originaltext]W:Ithinkthereshouldbegreaterrestrictionsplacedonthepre
[originaltext]W:Ithinkthereshouldbegreaterrestrictionsplacedonthepre
[originaltext]W:Ithinkthereshouldbegreaterrestrictionsplacedonthepre
[originaltext]M:Hello.ThisisTomDavis.IhaveanappointmentwithMrs.Jone
[originaltext]M:Hello.ThisisTomDavis.IhaveanappointmentwithMrs.Jone
[originaltext]M:Hello.ThisisTomDavis.IhaveanappointmentwithMrs.Jone
随机试题
Thedayswhenjournalismwaslimitedtoobtainingpressbriefingsandwriti
Iwillnotlendthebooktoyou______youcanreturnitintime.A、incaseB、sot
项目论证是对拟实施项目技术上的先进性、适用性,经济上的合理性,实施上的可能性、风
男性,40岁,BMI29.1K/m2,OGTT试验示:空腹血糖5.2mmol/L
使用明尼苏达多项人格调查表(MMPI)对某人的人格特征测量、分析和评价,属(
共用题干 第一篇ApproachestoUnderstandingInt
A.34 B.32 C.24 D.28
下列关于中央银行执行货币政策的描述正确的有()。A:中央银行提高法定存款准备金率
案情: 甲公司住所地位于北京市海淀区,乙公司住所地位于北京市东城区。两公司于2
信用分析中“条件”是指()。A.财务资源 B.可用的担保物 C.经济环境
最新回复
(
0
)