首页
登录
职称英语
[originaltext]M: As a teacher, can you give us some idea on how the English sch
[originaltext]M: As a teacher, can you give us some idea on how the English sch
游客
2023-09-09
87
管理
问题
M: As a teacher, can you give us some idea on how the English school system works?
W: First of all, most children start school at the age of five and they can’t leave school until the age of sixteen. But now we have a new system where children aren’t divided off at the age of eleven, instead, they could take the exams at the age of sixteen.
M: (23) Do you think that’s an improvement to the system?
W: Well ,it’s supposed to be much better because it stops separating children at the age of eleven and gives them a better chance. (22)In fact, what usually happens is that those children who would have gone to a grammar school tend to be at the top end of the comprehensive system and those that would have gone to secondary modern school find themselves at lower levels of the school.
M: Do you think that the present school system is an efficient way of educating children?
W: (24) Of course one of our great problems in England is that we have very large classes and it would be very nice if we could reduce them by at least half.
M: Do you think the subjects that children study are adapted to present-day society?
W: (25) It would be very good if more children at school had the opportunity of learning about the society they live in economic terms and in social terms. So that they are much more aware of the problems that we face today.
选项
A、The schools are over crowded.
B、The classrooms are not big enough.
C、There are too many classes.
D、The encouragement is not enough.
答案
C
解析
男士提问,现在的教育制度对于学生来说是否是有效的,女士回答,现在的问题在于班太大,假如减少一半的话,效果会更好。根据one of our great problems in England is that we have very large classes得知正确答案选C项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2998779.html
相关试题推荐
[originaltext]Theworld’sfirstcompletelyautomaticrailwayhasbeenbuilt
[originaltext]Theworld’sfirstcompletelyautomaticrailwayhasbeenbuilt
[originaltext]Afableisashortstorywhichisnottrue.Itisastorytha
[originaltext]M:Hey!Jenny,doyouwanttolivealongerlife?W:Why?Ofcour
[originaltext]M:Hey!Jenny,doyouwanttolivealongerlife?W:Why?Ofcour
[originaltext]W:Hi,Mark!How’sitgoing?M:Well,notsogreat.W:What’swro
[originaltext]M:Hello.W:Hello,Sam.ThisisPaulaHanson.Sorrytobotheryo
[originaltext]M:Hello.W:Hello,Sam.ThisisPaulaHanson.Sorrytobotheryo
[originaltext]M:Hello.W:Hello,Sam.ThisisPaulaHanson.Sorrytobotheryo
[originaltext]W:Hi,Bob.IheardaboutyouraccidentbutIdidn’tthinkitwou
随机试题
Whenmedal-winningathletesreturnhomefromtheOlympicGames,theirfamem
CreativityEnvironmentI.Whatwedoincreativethinki
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br]Wecaninferfromthepassa
【B1】[br]【B8】A、inB、withC、onD、aroundD该题考点为介词词义辨析。此处作者要表达“出现”的意思,只有bearound在
A.甲氧苄啶 B.诺氟沙星 C.磺胺嘧啶 D.甲硝唑 E.磺胺米隆抗滴虫
(2012年)J2级以上经纬仪的检定周期为()年。A.1 B.2
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
①上佛来山,敬香不是主题,大多数游客至此,是来赏花的 ②每年春天,围绕于佛来山
下列关于资金需要量预测的说法中,错误的是( )。A.资金需要量预测是对未来所需资
公司给客户办理健身会员卡,收取一年费用,收取的年费计入()。A.合同负债 B
最新回复
(
0
)