首页
登录
职称英语
[originaltext]M: And now, Mrs. Smith, can you tell us what happened at your apa
[originaltext]M: And now, Mrs. Smith, can you tell us what happened at your apa
游客
2023-09-09
76
管理
问题
M: And now, Mrs. Smith, can you tell us what happened at your apartment when the earthquake ended?
W: Oh, it was terrible. I’ll never forget it. Well, Jack and I always get up at about a quarter to five. He has to work early. You see, while I was in the kitchen preparing breakfast, the quake came. There was this horrible sound and the floor was just bouncing and rolling like wave, all at the same time.
M: Then what did you do?
W: Well, we figure out it was an earthquake. Then I crawled under the table, and I shouted at Jack to come. But he just stood there.
M: Whoa!
W: It lasted 24 seconds, and then it stopped. And Jack and I could hear people talking outside, so we tried to go out to the front door, but it was jammed shut. And then the first aftershock hit.
M: That’s incredible. Then what did you guys do?
W: Well, I remember that someone shouted, "Get out of there, quickly!" Jack said: "Well, go out of the window." But I called out: "It’s too high up," because we were living on the second floor. "Not any more," Jack shouted back. So, we looked out of the window and, sure enough, we were down on the ground!
M: Your second floor apartment was on the ground?
W: We couldn’t believe it. We opened the window and crawled out. Once we were down safely, we turned around and looked back at our apartment building. The whole first was gone -- it was just totally flattened.
M: Mrs. Smith. Do you mean that the whole first floor was gone?
W: Yes, the first floor was gone.
M: And what about your apartment?
W: The apartment -- can you believe it? Had moved and stood there.
M: Incredible, Mrs. Smith, absolutely incredible.
选项
A、5:15.
B、4:45.
C、5:45.
D、4:15.
答案
D
解析
根据对话中提到的Jack and I always get up at about a quarter to five可推测,女士每天早上4:45起床,故B项为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2998616.html
相关试题推荐
[originaltext]WelcometotheFourWindsHistoricalFarm,wheretraditionso
[originaltext]WelcometotheFourWindsHistoricalFarm,wheretraditionso
[originaltext]Asatradition,workersincompaniesarealwaysrequiredtow
[originaltext]Didyouknowthatvegetablescanbetrickedintogrowinginc
[originaltext]W:Doyoulikethedress?M:Iloveit.W:Idesigneditmyself.
[originaltext]W:Doyoulikethedress?M:Iloveit.W:Idesigneditmyself.
[originaltext]W:Excuseme,Inoticedyou’rereadinganelectronicsmagazine.D
[originaltext]W:Excuseme,Inoticedyou’rereadinganelectronicsmagazine.D
[originaltext]M:Wherehaveyoubeen?Iwasjustabouttogiveuponyou.F:So
[originaltext]M:Wherehaveyoubeen?Iwasjustabouttogiveuponyou.F:So
随机试题
Waterforyourhomeisheatedbyelectricityorbygas.Ineithercase,thew
Manydevelopingcountriesarecurrentlyexpandingtheirtouristindustries.
关于光气候的说法,错误的是()A.光气候是指各地室外天然光状况 B.光气候
土方路基施工段落较短时,压实度要求点点符合要求,此要求为()。A.规定值 B.
工程项目施工过程中发生索赔事项,其索赔费用的计算方法有( )等。A、实际费用法
Newbornbabiescandiscriminatebetween
A.低效性呼吸型态:发绀、呼吸急促:与胸部疼痛有关 B.有受伤的危险:与视物不
某高层住宅楼(丙类建筑),设有两层地下室,地面以上为16层,房屋高度45.60m
—方当事人在紧迫或缺乏经验的情况下而订立的明显对自己有重大不利的合同属于因欺诈而
二十、男性,38岁,间歇性水肿10余年,伴恶心、呕吐1周。查血红蛋白80g/L,
最新回复
(
0
)