首页
登录
职称英语
Michael Lewis, the author of Liar’s Poker, is the ideal writer to analyze t
Michael Lewis, the author of Liar’s Poker, is the ideal writer to analyze t
游客
2023-09-09
67
管理
问题
Michael Lewis, the author of Liar’s Poker, is the ideal writer to analyze the behavior that led to the current credit crisis. The bad news is that he is only the editor of this collection of articles. The good news is that he has not been constrained by false modesty and has chosen six of his own pieces for this book. As one would expect, they are witty, incisive and original.
Mr. Lewis also contributes an introduction to each of the sections dealing with the four main panics of the last 21 years; the stock market crash of 1987, the Asian crisis of 1997-98 , the bursting of the dotcom bubble after 2000 and the current housing and banking bust. It is worth remembering, as we think the gloomy economic future, how each of the previous three crises was greeted with apocalyptic (天启的) headlines. "How many times does the end of the world as we know it needs to arrive before we realize that it’s not the end of the world as we know it?" Mr. Lewis writes, in perhaps the most telling sentence of the book.
The compiler’s contribution apart, the selection is a mixed bag. The aim was to give readers a flavor of sentiment before the bubbles burst, as well as analysis of the result. But the result is too much flat news stories and the book only really comes to life with the last two sections ,perhaps because the follies of dotcom valuations and subprime loans(次级抵押贷款) seem so fresh in the memory. It is hard not to miss days when Computer.com( a website for new users of technology) was able to spend 60% of its seed funding on a 90-second ad during the 2000 Super Bowl. Or when the shares of Books-A-Million, a retailer, rose tenfold within three days on the back of an upgrade to its existing website. [br] The book covered four panics of the last 21 years, before each of which Mr. Lewis gave a (an) ______.
选项
答案
introduction
解析
由定位句可知,本书涉及过去21年之中发生的四次大恐慌事件,而且在每次事件之前,Mr. Lewis都做了一个介绍(introduction);由题可知空白处应填入名词作give的宾语,根据the author give a/an与原文中(the author)contributes同义,可知空白处应填入introduction。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2997627.html
相关试题推荐
Itistimetheauthoritiesconcerned______(采取适当措施来解决交通问题).tookpropersteps
[originaltext]BenjaminFranklinwasawriter,printer,inventoranddiplomat
[originaltext]BenjaminFranklinwasawriter,printer,inventoranddiplomat
[originaltext]Sciencefictionwritershaveoftenimaginedhumanbeingsgoin
[originaltext]Sciencefictionwritershaveoftenimaginedhumanbeingsgoin
[originaltext]Sciencefictionwritershaveoftenimaginedhumanbeingsgoin
[originaltext]Sciencefictionwritershaveoftenimaginedhumanbeingsgoin
[originaltext]BenjaminFranklinwasawriter,printer,inventoranddiploma
[originaltext]BenjaminFranklinwasawriter,printer,inventoranddiploma
[originaltext]BenjaminFranklinwasawriter,printer,inventoranddiploma
随机试题
Wheremostlikelyarethespeakers?[br][originaltext]M:Canyouhelpmewith
It’shotnowinAfghanistan,where35%ofthepopulationisunder-fed.Buts
Themanwho_________________taxesintheareawaschargedwithbriberybythe
Whatdopeopleknowaboutearlydolls?[br][originaltext]Nobodycanever
关于门静脉的说法,错误的是()A.由肠系膜上静脉和脾静脉合成 B.向上行
根据下列处方选出各成分的作用处方:磺胺嘧啶混悬剂磺胺嘧啶100g氢氧化钠16g枸
患者女性,23岁。与家人吵架后口服敌敌畏,大约10分钟后出现呕吐、大汗,随后昏迷
孕妇自觉胎动的时间是A:妊娠8周末 B:妊娠12周末 C:妊娠16周末 D
唯才是举,是所有领域、所有行业的选拔标准。纵观历史,人才选拔越开放的时代,整个国
某企业拟引进新生产线,已知新生产线的投资额为400万元,新生产线的经营成本为每年
最新回复
(
0
)