首页
登录
职称英语
[originaltext] Good morning students. This class I brought two books that I
[originaltext] Good morning students. This class I brought two books that I
游客
2023-09-08
71
管理
问题
Good morning students. This class I brought two books that I had been reading. I want to introduce them to you because I hope you have been able m read the two hooks. They are about speech and hearing problems that I put in the library. (26) Today’s lecture deals with the presence of the unusually large deaf population that had existed on the Massachusetts island of Martha’s Vineyard for about three centuries. From the settlement of the island in the 1640s to the 20th century, the people there, who were descended from only twenty-five or thirty original families, married mainly other residents of the island. They formed a highly inbred group, producing an excellent example of the genetic patterns for the inheritance of deafness. Indeed in the lair: 1800s, one out of every twenty-five people in one village on the island was born deaf and the island as a whole had a deafness rate at least seventeen times greater than that of the rest of the United Status. (27) Even Alexander Graham Bell, the inventor of the telephone and a prominent researcher into hearing loss, visited Martha’s Vineyard to study the population. But because the principles of genetics and inheritance were still unknown, he was not able to explain the patterns of deafness and why a deaf parent did not always have deaf children. (28) In the 20th century, the local population has mixed with people off the island and the rate of deafness has fallen.
选项
A、To establish his laboratory.
B、To have a vacation.
C、To visit members of his family.
D、To study deafness among the families.
答案
D
解析
事实细节题 。文章中的关键问就是Alexander Graham Bell,他访问小岛是出于什么H的,什么原因。a prominent researcher into hearing loss,由此我们可以得知他是为了研究耳聋而去的,故答案为D项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2996815.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hi,Cassie!W:Hello,John,Howareyou?M:I’mfine.Wherear
[originaltext]W:Goodevening,sir.I’mtheAssistantManager.M:Hownice.W:
[originaltext]W:Goodevening,sir.I’mtheAssistantManager.M:Hownice.W:
[originaltext]W:Whyareyouleavingsoearly?Thedramadoesn’tstartuntil7:
[originaltext]W:Whyareyouleavingsoearly?Thedramadoesn’tstartuntil7:
[originaltext]W:Whyareyouleavingsoearly?Thedramadoesn’tstartuntil7:
[originaltext]W:Whyareyouleavingsoearly?Thedramadoesn’tstartuntil7:
[originaltext]Yesterdaywediscussedtheproblemofrisingprices,orinth
[originaltext]Yesterdaywediscussedtheproblemofrisingprices,orinth
[originaltext]Nomancanchangetheweather.Nobodycancontroltheweather
随机试题
LocalairtrafficcontrollersTuesdaywarnedofalooming"staffingcrisi
【B1】[br]【B10】[originaltext]Developmentbanksareinternationallendinggro
下列关于页码版式设计的表述,错误的是( )。A.横排版面的明码页码使用阿拉伯数
下列关于横向水平杆设置的说法错误的是( )。A.主节点处必须设置一根横向水平杆
墙梁计算高度范围内的墙体,在不加设临时支撑的条件下,每天砌筑高度不应超过多少?A
某地区2005年年初人口数为53.5万,年末人口数为54.5万。年内所有原因共死
患者,男,65岁。经常饮酒,且量较大,素有高血压史,猝然昏厥,不省人事,两手握紧
宏观经济总量分析是()A:结构分析的深化和补充B:包括对经济系统中各组成部分对
下列关于授信额度的表述,正确的有()。A.单笔贷款授信额度适用于贷款的最高本金风
下列关于个人所得税应纳税所得额的计算,方法错误的是()A.居民个人的综合所得,
最新回复
(
0
)