首页
登录
职称英语
[originaltext] Many of the Dutch expressions heard in American English were
[originaltext] Many of the Dutch expressions heard in American English were
游客
2023-09-08
39
管理
问题
Many of the Dutch expressions heard in American English were first used in England in the seventeenth century. (32) That was a time of fierce naval competition between England and the Netherlands. At that time, the British used Dutch as a word for something bad, false or mistaken.
Some of those old expressions are still used today, with a little different meaning.
Dutch treat is one example. Long ago, a Dutch treat was a dinner at which the invited guests were expected to pay for their own share of the food and drink. Now, Dutch treat means that when friends go out to have fun, each person pays his own share. Another common expression heard a few years ago was in Dutch. (33) If someone told you that you were in Dutch, they were telling you that you were in trouble.
Some of the Dutch expressions heard in American English have nothing to do with the Dutch people at all.
In the seventeen hundreds, Germans who moved to the United States often were called Dutch. (34) This happened because of mistakes in understanding and saying the word Deutsch, the German word for German. Families of these German people still live in the eastern United States, many in the state of Pennsylvania. They are known as the Pennsylvania Dutch.
President Theodore Roosevelt once noted that anything foreign and non-English was called Dutch. One expression still in use -- to talk to someone like a Dutch uncle -- did come from the Dutch. (35) The Dutch were known for the firm way they raised theft children. So if someone speaks to you like a Dutch uncle, he is speaking in a very severe way. And you should listen to him carefully!
选项
A、The old Dutch expressions had the same meaning as before.
B、One person will pay the whole bill in a Dutch treat.
C、The Dutch live only in the state of Pennsylvania.
D、The Dutch parents are very strict with their kids.
答案
D
解析
文章中提到荷兰人以教育后代方法严格而著称,言外之意是荷兰的父母们对子女们都比较严格。故本题答案为D 。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2996261.html
相关试题推荐
TheEnglish,asarace,areverydifferentfromallothernationalities,in
TheEnglish,asarace,areverydifferentfromallothernationalities,in
TheEnglish,asarace,areverydifferentfromallothernationalities,in
TheEnglish,asarace,areverydifferentfromallothernationalities,in
TheEnglish,asarace,areverydifferentfromallothernationalities,in
TheEnglish,asarace,areverydifferentfromallothernationalities,in
[originaltext]Readingtooneselfisamodemactivitywhichwasalmostunk
[originaltext]Readingtooneselfisamodemactivitywhichwasalmostunk
[originaltext]Peoplearealwaystalkingabout"theproblemofyouth".If
[originaltext]Peoplearealwaystalkingabout"theproblemofyouth".If
随机试题
Workforceiscomposedof______.[br]Thefactorthatdoesnotinfluencethesiz
WhichofthefollowingsentencesisINCORRECT?A、Thepartywonaconvincingvicto
Therocketengine,withitssteadyroarlikethatofawaterfallorathunde
A
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
下列应保证上市公告书所披露信息的真实性、准确性、完整性,并承担个别和连带的法律责
现有赵某等几人都想开设自己的私人诊所,根据下面题目中叙述的情形,你认为有可能很快
与收益相关的政府补助用于补偿企业以后期间的相关成本费用或损失的,直接计入当期损益
根据《环境影响评价技术导则地下水环境》,下列建设项目中,地下水环境影响评价工作等
Ewart征见于( )。A.病毒性心肌炎 B.渗出性心包炎 C.肥厚型心肌
最新回复
(
0
)