首页
登录
职称英语
For thousands of years men have been wandering around—for pleasure, for pr
For thousands of years men have been wandering around—for pleasure, for pr
游客
2023-09-08
67
管理
问题
For thousands of years men have been wandering around—for pleasure, for profit, or to satisfy their curiosity. When the only means of transportation were horses, camels and small boats, travelers were already crossing seas and deserts to acquire rare goods or to visit famous places. For the pure joy o{ learning, scholars ventured into distant kingdoms and observed their customs. They tasted the foods; they questioned the wise men about their gods and their history; they sat in fearful admiration on the banks of newly discovered rivers. Then they went back home reflecting upon what they had seen, and perhaps they wrote a book or two about their discoveries. Slowly, nations learned about each other, men met and ideas spread—for better or worse.
There was a time, close to ours, when artists and writers traveled all over Europe and sometimes further to study ancient works of art and to exchange ideas and methods with their foreign colleagues. Poor adventurers traveled on foot while rich ones in comfort. Two centuries ago, it became fashionable for wealthy families to send their grown children to foreign countries where they would complete their education. A young man was expected to acquire good manners and a taste for literature in France, an appreciation of music in Germany, and some feeling of history in Roman Forum.
Thus all kinds of travelers learned and dreamed through the centuries. But their number was always limited, for they were only a privileged minorities—the rich, the free, the talented and the adventurous—who could enjoy a pleasure unknown by the great masses.
This is not true any more. Railroads, ships, buses, and airplanes have made travel easier, faster and cheaper, and the number of people who can spare the time and the money to take trips has grown enormously. It is not reserved to a lucky few, nowadays, to admire Inca temples, giant Buddhas, French castles and Australian kangaroos. Millions of people do each year. But instead of being called travelers, they are known as tourists and they are seen all over the world—floating down the Amazon, taking a pleasure trip by boat to Alaska, flying from Timbuktu(延巴克图,马里) to Easter Island, and taking picture of Norwegian churches and Pakistani costumes. [br] 200 years ago, grown children from rich families were supposed to ______ in foreign countries, which became a fashion.
选项
答案
complete their education
解析
根据题干关键词grown children,fashion定位到原文第二段第三句:Two centuries ago,it became fashionable for wealthy families to send their grown children to foreign countries where they would complete their education.即二百年前,富人把成年子女送到国外完成学业,已经成为一种时尚。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2995977.html
相关试题推荐
Thelatestprojectistotakeacityofaroundhalfamillioninhabitantsan
Thelatestprojectistotakeacityofaroundhalfamillioninhabitantsan
Thelatestprojectistotakeacityofaroundhalfamillioninhabitantsan
Thelatestprojectistotakeacityofaroundhalfamillioninhabitantsan
Thelatestprojectistotakeacityofaroundhalfamillioninhabitantsan
Thelatestprojectistotakeacityofaroundhalfamillioninhabitantsan
Thelatestprojectistotakeacityofaroundhalfamillioninhabitantsan
Thelatestprojectistotakeacityofaroundhalfamillioninhabitantsan
AroundtheWorldinEightMegabytesWhen
AroundtheWorldinEightMegabytesWhen
随机试题
______the1990’sthatthetradebetweenthetwocountriesreacheditshighestpo
Team-workplayedaveryimportant______intheirsuccess.A、effectB、placeC、gam
WhichofthestatementabouttheinvestmentfirmisINCORRECT?[br][originalte
A.likeB.depressedC.conflictD.accessingE.beneficialF.highlyG.
[audioFiles]2021m5x/audio_ve01005j_ezflisteningxa_0085_202105[/audioFiles]
某校一位教师邀请你去给学生们做有关在国外进行长期投资的讲座,你对该邀请表示感谢,并表示乐意参加,同时还商定好了讲座的时间和地点。你还指出希望能把你信中附寄的有
关于飞机库内设置的泡沫一水雨淋灭火系统的说法,下列错误的是()。A.泡沫
A.丙戊酸钠 B.苯妥英钠 C.卡马西平 D.扑痫酮 E.乙琥胺治疗癫痫
成人排便时肛门滴血,有痔核脱出,便后自行回纳。属于A、Ⅱ期内痔 B、Ⅲ期内痔
剧烈活动时,肌组织的能量供应主要来源于 A.糖酵解B.糖有氧氧化C.脂酸氧
最新回复
(
0
)