[originaltext] Eager to learn about different countries and cultures and ac

游客2023-09-08  15

问题  
Eager to learn about different countries and cultures and acquire global skills, U. S. students are studying abroad in record numbers. (29)The increased numbers reflect a growing recognition by students and educators that an international experience is important to students’ future careers. While recent growth has been fueled in part by programs that offer study for shorter lengths of time than the traditional academic year, there has also been an increasing interest in studying in more diverse destinations.
     More than half the American students go abroad study in Europe, though fewer than in the past. Students have shown growing interest in Asia, Latin America, Africa and the Middle East. (30)The top three major fields of study of Americans studying abroad are the social sciences, business and management, and humanities.
    Since 2001, New York University has been sending more students abroad than any other campus in the United States. It offers classes in Argentina, China, Ghana and several countries in Europe.
   (31)Ayla Schermer of Pittsburgh, Pennsylvania, is a nineteen-year-old business major entering her second year at N. Y. U. She wants to study in another country for the spring semester beginning in January, but she hasn’t decided which country to go to. The classes will cost more than 18,000 dollars, but that does not include transportation or housing.
    The strength of the euro against the dollar makes programs in Europe more costly than those in Argentina, for example. But Chris Nicolussi, student services director in the Office of Global Programs at N. Y. U., says the university has not seen any drop in the popularity of its European programs. He did say, however, that more students are interested in low cost activities organized by the university during their time abroad.

选项 A、She is a twenty-year-old college student at N. Y. U.
B、She is a sophomore and majors in business.
C、She has applied to study in Italy for the spring semester.
D、She will pay only 18,000 dollars for overseas classes.

答案 B

解析 文章提到Ayla Schemer的情况时说,她19岁,是纽约大学商业专业大二的学生,她想要在外国学习一个学期,但她还没决定去哪个国家,这些课程将要花费她至少18,000美元,且不包括交通和住宿。故本题答案为B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2995390.html
最新回复(0)