首页
登录
职称英语
[originaltext] Millions of years ago, whales lived on land and walked on fo
[originaltext] Millions of years ago, whales lived on land and walked on fo
游客
2023-09-08
123
管理
问题
Millions of years ago, whales lived on land and walked on four legs. Today,whales still have small bones that are the remains of their hind legs, but these bones can only be seen on the inside of the whale. No one knows why whales left the land to live in the water.
However, scientists can imagine that when the whales changed their environment, their bodies underwent a change—taking on a more fish-like appearance. This new form offered less resistance to the water, enabling the whales to swim faster.
Despite their fish-like form, whales are not fish. A whale will drown, just as a man will, if it stays under water too long. When a whale is under water, it closes its nostrils tightly and holds its breath. The air in its lungs becomes very hot and full of water vapor. When the whale rises to the surface and exhales, its hot breath produces a column of water vapor that rises high in the air. A man produces the same effect when he exhales warm air on a cold morning.
Whales are classified as mammals because they bear their young, rather than laying eggs, and because the mother whales give the babies milk. Like other mammals, whales have warm blood. Their blood stays at the same temperature, even when they move from hot to cold water. They keep warm in cold water because they have a thick layer of fat just under their skins. This fat is called blubber, and it is thicker on whales that spend their lives in cold water. Almost all land mammals, except man, have hair on their bodies to keep them warm, but whales, which have very few hairs, are kept warm by their fat.
选项
A、They have very few hairs on their bodies.
B、They bear their young rather than laying eggs.
C、Their lungs are full of hot air and water.
D、They can walk on their hind legs on land.
答案
A
解析
细节题。根据原文中的最后一句话Almost all land mammals, except man, have hair on their bodies to keep them warm, but whales, which have very few hairs, are kept warm by their fat.(除了人以外,几乎所有的陆地哺乳动物都靠身上的毛取暖。而鲸鱼身上几乎没有毛,是靠它们的脂肪取暖。)可知,鲸和其他哺乳动物的区别在于取暖方式不同。选项A同原文的意思一致。B、C、D选项在
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2995240.html
相关试题推荐
[originaltext]W:DoyouhaveanaddresswhereIcanwritetoyou?M:No,I’llb
[originaltext]W:DoyouhaveanaddresswhereIcanwritetoyou?M:No,I’llb
[originaltext]WilliamShakespearewaschristenedinthemarkettownofStra
[originaltext]Theworldisnotonlyhungry;itisalsothirstyforwater.T
[originaltext]Theworldisnotonlyhungry;itisalsothirstyforwater.T
[originaltext]M:Hello,howcanIhelpyou?W:Mysonisn’tfeelingwellandI’
[originaltext]M:Hello,howcanIhelpyou?W:Mysonisn’tfeelingwellandI’
[originaltext]M:Morning,Brenda.W:Goodmorning,Mr.Browning.M:Er,didyou
[originaltext]M:Morning,Brenda.W:Goodmorning,Mr.Browning.M:Er,didyou
[originaltext]Somepeoplehaveverygoodmemories,andcaneasilylearnqui
随机试题
Questions16-22•Readpartoftheletterofapplicationbelow.•Ares
InAmerica,marriageisamatterofindividualresponsibilityanddecisionf
【B1】[br]【B18】A、tackleB、learnC、studyD、realizeC语义衔接题。第二段倒数第三句已经明确了Studentsf
Stilettoheelscouldbebannedfromtheworkplacebecauseofhealthandsafe
具有祛风湿,通络止痛,消骨鲠作用的药物是A.五加皮 B.桑寄生 C.木瓜
主要作用是在夜间通过对车灯光的反射,使司机能够了解前方道路的线形及走向,使其提前
将边长为1的正方体一刀切割为2个多面体,其表面积之和最大为:
各种运输方式内外部的各个方面的构成和联系,就是( )。 A.运输系统
关于考评周期,以下说法正确的是()。A.不同层面的考评周期是不同的,考评周期自
如各细分行业市场规模同比增量保持2018年水平不变,教育信息化总体市场规
最新回复
(
0
)