首页
登录
职称英语
[originaltext] Welcome to Everglade’s National Park. (30)The Everglade is
[originaltext] Welcome to Everglade’s National Park. (30)The Everglade is
游客
2023-09-08
107
管理
问题
Welcome to Everglade’s National Park. (30)The Everglade is a watery plain covered with saw grass that’s the home to numerous species of plants and wild life. And one and half million acre is too big to see it all today. But this tour will offer you a good sampling. Our tour bus will stop first at Tailor Slue. (30)This is a good place to start because it’s home to many of the plants and animals typically associated with the everglade. You’ll see many exotic birds and of course a world famous alligators. Don’t worry. There’s a boardwalk that goes across the marsh, so you can look down at the animals in the water from a safe distance. The boardwalk is high enough to give you a great view of the saw grass prairie. From there we’ll head at some other marshy and even jungle-like areas that feature wonderful tropical plantlife. For those of you who’d tike a close view of the saw grass prairie, you might consider running a canoe sometime during your visit here. However, (31)don’t do this unless you have a very good sense of direction and can negotiate your way through tall grass. We hate to have to come looking for you. You have a good fortune of being here in the winter, the best time of the year to visit. (32)During the spring and summer the mosquitoes will just about to eat you alive. Right now, they are not so bothersome, but you’ll soon want to use an insect repellent.
选项
A、The canoes can’t hold many people.
B、The visitors will easily lose their ways.
C、The mosquitoes will eat them alive.
D、The grass is so tall that it’s hard for the canoes to pass.
答案
B
解析
导游提示游客如果方向感不好或没有领航能力,就不要驾独木舟.他们不愿因为游客走失而去寻找他们。可见乘独木舟容易迷失方向,故选B项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2994919.html
相关试题推荐
[originaltext]Theworld’ssmartestadolescentsinmathematicsandscience
[originaltext]Ifyou’vebeenoncampusforverylong,I’mcertainthatyo
[originaltext]Ifyou’vebeenoncampusforverylong,I’mcertainthatyo
[originaltext]Ifyou’vebeenoncampusforverylong,I’mcertainthatyo
[originaltext]Theworld’sfirstcompletelyautomaticrailwayhasbeenbuil
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
[originaltext]M:Honey,thebasketballgameisabouttostart.Andcouldyoubr
[originaltext]M:Well,Amina,thanksforlettingmehaveyourdraftinsuchgoo
[originaltext]M:IwashopingthatwewouldseeGeorgeheretoday.W:Hewaspla
[originaltext]M:IwashopingthatwewouldseeGeorgeheretoday.W:Hewaspla
随机试题
FromMondayuntilFriday【36】peoplearebusyworkingorstudying,butinthe
Woman:Didyouthinkitwasagoodplay?Man:WhatIdidn’tunderstandwasthev
PASSAGEONE[br]Howcantheoldman’smoodbebestdescribed?Confident.第2段最后一句中
[originaltext]W:Hi,Jim.Howarethingsgoing?M:Justfine,Ellen,howareyo
[originaltext](5)Whileflyinghighabovetheearth’ssurface,jetfighter
下列激素中与血糖调节有关的是()A.生长素 B.胰岛素 C.胰高血糖素
Rood技术获得运动控制的最早发育阶段是A.使用适当的感觉刺激使肌张力正常化
阿莫西林一般A.用于重症支气管哮喘的治疗B.用于解除消化道痉挛C.多用于急性青光
葡萄糖进入细胞属于A:单纯扩散 B:主动运转 C:离子通道介导的易化扩散
(2019年11月)现代社会倡导意思自治、契约自由,只要雇员与雇主意思表示一致,
最新回复
(
0
)