首页
登录
职称英语
When the sun is up in Amsterdam, the largest city in the Netherlands sits q
When the sun is up in Amsterdam, the largest city in the Netherlands sits q
游客
2023-09-08
31
管理
问题
When the sun is up in Amsterdam, the largest city in the Netherlands sits quietly on the Amstel River. You can rent a bicycle, visit the Van Gogh or Anne Frank museum, or take a water taxi.
But when the sun goes down, the partying begins. In the big clubs and in coffee shops, tourists gather to hang out, talk politics and smoke.
Several areas of the city clearly show the two worlds that rule Amsterdam. And they’re all within a short cab ride of each other.
For example, Dam Square attracts daytime sightseers to its festivals, open markets, concerts and other events. Several beautiful and very popular hotels can be found there~ And there is the Royal Palace and the Magna Plaza shopping mall.
But as evening descends on Dam Square so do the party-seekers. Hip pop or funk music begins blaring from Club Paradiso and Club Melkweg. These are two of the most popular clubs in Europe. So if you come, be ready to dance. The clubs don’t shut down until 4 am.
And while you are there, check out the various inexpensive ways to tour the city. Don’t worry about getting lost. Although Dutch is the official language, most people in Amsterdam speak English and are happy to help you with directions.
And you’ll notice that half the people in the streets are on bicycles. They rent for US $17 to $ 20 for a whole day.
Amsterdam also has a good canal system. From anywhere between US $ 2 and $ 9, 50, you can use the canal bus or a water taxi to cruise the "Venice of the North".
You can take in the picturesque canal house architecture: The rows of neat, narrow four-story dwellings of brownstone with large windows are well worth seeing. Many of them are several centuries old.
You might also want to jump out of the canal bus at the Museum Quarter and start walking. Masterpieces by Dutch artists such as Rembrandt, Bruegel, Van Gogh and others are on display at the Van Gogh Museum, Rembrandt House and others.
The city has an appreciation of its historic past. One place to visit is the Anne Frank House in Nine Streets. It was there that the young Jewish girl wrote her famous diary during World War II. Visitors can view Anne’s original diary and climb behind the bookcase to the room where she and her family hid from the Nazis(纳粹党人) for two years. [br] Riding bicycles is well accepted by the local people and meanwhile it also enjoys______.
选项
答案
a good canal system
解析
根据题干关键词bicycles定位到第七段,但此段并未提及其他交通工具;继而由题干中的also定位于下一段首句:Amsterdam also has a good canal system.题干中的enjoys与文中的has属同义转述。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2994843.html
相关试题推荐
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecou
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecou
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecou
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecou
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecou
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecou
TheDemocraticandRepublicanpartiesarethelargestandmostcompetitive
TheDemocraticandRepublicanpartiesarethelargestandmostcompetitive
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecou
TheUniversityLibraryisoneofthelargest【B1】______librariesinthecou
随机试题
—Didyouremembertopaythetelephonebill?—Thetelephonebill?______.A、Thati
Heneverletme________whenIneedhissupport.A、inB、downC、offD、outB本题考查动
[A]affection[B]aware[C]befriend[D]blindly[E]directly[F]drives[G
Wehaveacrisisonourhands.Youmeanglobalwarming?Theworldeconomy?N
Howcanwegetridofgarbage?Dowehaveenoughenergysourcestomeetour
在RNA和DNA中都不存在的碱基是()A.腺嘌呤 B.黄嘌呤 C.尿嘧啶
以下属于企业权益性融资方式的是()。A.银行贷款 B.发行债券 C.应付
积于胸中、上走息道、下注气街的气是A.元气 B.宗气 C.营气 D.卫气
以6%的年贴现率发行1年期国债,所代表的年实际收益率为()。A.5.55%
炮制后多入丸散用的毒性中药A.斑螯 B.天仙子 C.生马钱子 D.生甘遂
最新回复
(
0
)