首页
登录
职称英语
[originaltext] (30) "Marginal" lands might have low quality soil. Or they m
[originaltext] (30) "Marginal" lands might have low quality soil. Or they m
游客
2023-09-07
85
管理
问题
(30) "Marginal" lands might have low quality soil. Or they might be on a hillside that rises sharply. Or they might be in an area that gets limited rainfall. In any case, they are the last to be planted under good conditions and the first to be abandoned under bad conditions.
But there are uses for marginal lands. Most often they are used as grasslands for cattle, sheep or goats. A farmer might use native grasses or non-native seeds. Either way, it is important to establish good ground cover to avoid the loss of soil through erosion. But using marginal land for grazing is not as simple as it might sound Cattle can damage forage(草料) crops by eating down to the roots. Their weight also crushes the soil. That can make the ground too hard for growing. (31) A way to reduce the damage from overgrazing is to move animals from one field to another. Experts say rotational grazing like this is extremely important for marginal land.
Another use for marginal land is for tree crops. (32)Trees help support the soil. They reduce the damaging effects of wind and rain. And they can provide grazing animals with shade from the sun. Studies have shown that white pines grow well on marginal land. They grow fast and provide good quality wood There are slower-growing trees like the black walnut that provide a nut crop as well as wood Marginal lands need care. Failing to take care of them might only make a bad situation worse. But good planning can turn a marginal resource into a highly productive one.
选项
A、To forbid grazing on marginal lands.
B、To plant more trees on marginal lands.
C、To establish good ground cover.
D、To graze animals rotationally.
答案
D
解析
短文提到,减轻过度放牧的损害的一个方法是将牲畜从一个地方转移到另一地方放牧。专家认为这种循环放牧对保护边缘性土地非常重要。故选D项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2994716.html
相关试题推荐
[originaltext]Today,IwouldliketobeginbydiscussingearlyEuropeanset
[originaltext]Today,IwouldliketobeginbydiscussingearlyEuropeanset
[originaltext]Today,IwouldliketobeginbydiscussingearlyEuropeanset
[originaltext]Manypeoplesufferfromsomeformofextremeanxiety.Someex
[originaltext]M:Hi,Claire.Howdoesitfeeltobebackoncampus?W:Keith,h
[originaltext]M:Hi,Claire.Howdoesitfeeltobebackoncampus?W:Keith,h
[originaltext]M:Hi,Claire.Howdoesitfeeltobebackoncampus?W:Keith,h
[originaltext]RecentlytheDepartmentofPlanningofNewYorkissuedarepo
[originaltext]M:Sowhat’syourtrouble?W:Well,doctor,,Ihaven’tbeenfeeli
[originaltext]M:Sowhat’syourtrouble?W:Well,doctor,,Ihaven’tbeenfeeli
随机试题
ReadthistextaboutelectricalpowerinCanada.Choosethebestsentencefromt
[originaltext]Longago,nooneinEuropesmoked.Thetobaccoplantwasunkn
[originaltext]Watchingmoviesisagoodwaytoimproveyourlistening.Iwo
BeatrixPotters,inherbookillustrations,carefullycoordinatingthemwithher
按计价方式分类,饭店包括( )。A.美式计价饭店 B.百慕达计价饭店 C.
关于制定项目管理计划的描述,不正确的是( )。A、进度基准、成本基准和风险登记
关于施工图预算的作用,下列说法中正确的是()A.施工图预算可以作为业主拨付工
一个ATP分子中所含的高能磷酸键和磷酸基团的数目分别为()。A.1和2 B
一般情况下,房地产经纪机构的公司总部业务部门,可以根据()进行不同的设置。A
利用互联网收集二手资料的渠道有()。A.利用搜索引擎 B.访问相关网站 C
最新回复
(
0
)