首页
登录
职称英语
Just as the Corporate cowboys of the 1970s destroyed the reputation of the
Just as the Corporate cowboys of the 1970s destroyed the reputation of the
游客
2023-09-07
78
管理
问题
Just as the Corporate cowboys of the 1970s destroyed the reputation of the corporations they headed, and engaged in grand scale self indulgence at corporate expense, now Australia is in the era of the campus cowboy (and female counterpart). They too overstate the performance of their product and corporation, and indulge in grand scale self indulgence, despite their claims of academic excellence and projecting a holier than holy image.
Academics are put under various pressures to drop the standard of university education so that more students are retained through to graduation, thereby maximizing the revenue collected by governments of both persuasions and the more revenue handed back to the universities to fund the outrageous perquisites of senior management at those institutions.
Australian universities artificially boost student numbers by accepting many Australians who should not be allowed within 100 kilometers of a university on the grounds of their intellectual rigor and/or lack of diligence and by actively recruiting full fee paying overseas students. Despite increased HECS fees, lecturers have been instructed to neglect their teaching in favor of research which generates further university revenue.
Both tactics by Australian universities have resulted in a dumbing down of Australian tertiary(高等的)education. Sure the courses look good on paper, but how they are administered results in the massive abandonment of educational standards. For example, in some cases, students can pass a subject having scored only 30% on the final exam. In some instances, the English of the overseas students is limited and lecturers have trouble understanding what students are trying to say. They are under pressure to pass the student in order to retain them as cash cows. Lecturers are under so much pressure from their university managers that they employ tactics such as giving the students the exam questions and answers before the exam giving ’mock’ exams and answers that are the same as the ’real’ exam and setting only the simplest of questions (which are similar to questions students have already done in tutorials.
Why aren’t various parties doing something about the situation? Students don’t complain because they get their qualification and higher grades with less work. Lecturers complain but how to the pressure imposed on them because they have mortgages to pay, families to feed and a career investment in tertiary education.
Universities win because lower standards and easier success means more students will come back to do higher degrees—a win-win situation? Professions which employ large groups of graduates don’t complain because the system produces more ’qualified’ graduates for employers to choose from, thus forcing down salaries and generating more revenue for the profession’s administrators from increased numbers of people undertaking postgraduate professional exams necessary for admittance to the relevant profession. [br] What should graduates usually do to get into professions relative to his major?
选项
答案
They should take postgraduate professional exams.
解析
根据题干关键词graduates,profession定位到最后一段第二句:Professions which employ large groups of graduates... increased numbers of people undertaking postgraduate professional exams necessary for admittance to the relevant profession.可知越来越多的学生参加研究生专业考试,获得更高学历,以求进入相关行业。题干中的relative和句中的relevant是同义转述。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2994511.html
相关试题推荐
[originaltext](29)Britishpostmenandmilkmenhaveareputationforbeing
JustastheCorporatecowboysofthe1970sdestroyedthereputationofthe
JustastheCorporatecowboysofthe1970sdestroyedthereputationofthe
Investmentinnewproductdevelopmentisanessential______ofcorporatesucces
Rumoursareeverywherespreadingfear,damagingreputations,andturningcalmsi
Investmentinnewproductdevelopmentisanessential______ofcorporatesucces
Investmentinnewproductdevelopmentisanessential______ofcorporatesuccess
Investmentinnewproductdevelopmentisanessential______ofcorporatesucces
Anorganization’sreputation,profitability,andevenitscontinuedexistenc
Anorganization’sreputation,profitability,andevenitscontinuedexistenc
随机试题
Innovation,theelixir(灵丹妙药)ofprogress,hasalwayscostpeopletheirjobs
A—NewYear’sDayB—Valentine’sDayC—LanternFestivalD—CarnivalE—Apr
审计人员对应收账款进行函证的主要目的是为了验证应收账款的:A:真实性 B:完整
承受相同荷载条件下,相对刚性基础而言柔性基础的特点是( )。A.节约基础挖方量
现存最具有代表性的宋代作品之一《白石道人歌曲》的作者是() A.周邦彦
根据《标准设计施工总承包合同》,关于竣工后试验的说法,正确的有( )。 A、
对食管描述正确的是A.成人的食管长约40cm B.食管下连咽部 C.食管的第
如果一国的实际GDP大于潜在GDP,表明该国()。A.经济增长过快 B.出现了
精神科学教育学即(),它与实验教育学和赫尔巴特式的教育学相对立。 A.实用主
男性,52岁,因咳嗽、胸闷、气短1周收入院。查体:T37.5℃,R24次/分,口
最新回复
(
0
)