首页
登录
职称英语
[originaltext] Some luxury brands have always aimed exclusively at either me
[originaltext] Some luxury brands have always aimed exclusively at either me
游客
2023-09-07
38
管理
问题
Some luxury brands have always aimed exclusively at either men or women, but most are happy to promote their stores to serve both sexes. (33)Yet just as some educators believe that single-sex classrooms are better for learning, some luxury brands are finding that single-sex stores sell better. The trend of opening stores for men only took off two years ago. Now more brands are catching on.
Men can be very loyal customers, supporting their favorite brands more than women do, but they also tend to adopt a hunting attitude toward shopping. Men like to hunt, while women gather. (34)Men will set out on a shopping expedition with a clear, specific goal in mind, and once they’ve found what they want, they quickly leave the crowd. Women are content to spend hours searching, often with no clear goal. But give a man a retail environment where he feels at home--or even more comfortable than he does at home--and you’ll keep him there longer, and almost certainly sell him more. Even luxury brands already strongly associated with menswear are paying more attention to their retail space, trying to create a private club environment.
The men-only concept store is likely to expand as luxury firms pursue male spending power in emerging markets, particularly in Asia. "Though things are slowly changing, traditionally the man has had the spending power in China," says Barker. (35)"And now that the rich Chinese customer isn’t under pressure to hide his wealth, men are really treating themselves and visibly enjoying the fruits of their success."
选项
A、Single-sex stores appeal to customers better.
B、Single-sex stores can’t perform well.
C、It is hard to arrange a single-sex store.
D、Kids will prefer to single-sex stores later.
答案
A
解析
细节推断题[考频:25] 。短文开头提到,正如某些教育家相信单性别课堂有利于学习一样,一些奢侈品牌越来越发现单性别商店业绩更好。由此推断这种商店很受顾客欢迎,所以确定A)为正确答案,其中appeal to意为“对某人胃口,得某人欢心”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2993888.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Whereisthebus?Itwasscheduledtobehereaboutthirtymin
[originaltext](32)Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?No
[originaltext](32)Whydowecry?Canyouimaginelifewithouttears?No
[originaltext]Everyoneenjoystheseaside.Beachesareidealplacesforga
[originaltext]Goodmorningstudents.ThisclassIbroughttwobooksthatI
[originaltext]M:Goodevening,everybody.(22)WelcometoStars.TodaywehaveE
[originaltext]M:Goodevening,everybody.(22)WelcometoStars.TodaywehaveE
[originaltext]M:Goodevening,everybody.(22)WelcometoStars.TodaywehaveE
[originaltext]M:Iwentoutwithmygirlfriendtoanicerestaurantlastnight
[originaltext]M:Iwentoutwithmygirlfriendtoanicerestaurantlastnight
随机试题
Althoughsaltisnowseenasharmfultohealth,ithasbeenusedforcenturiesa
Theschoolisgoingthe______miletocreatethenextgenerationofsportingst
Mostparentsandteachersdonotlikeyoungpeopletoreadcomicbooks(连环画册)
Inthesentence"Hefeelsitdifficulttoconvincehisson",theitalicizedphr
[originaltext]M:Right,Iguessyou’vegotsomeideasforourproductpromotion
主要通过性传播的传染病是A.甲型肝炎 B.淋病 C.艾滋病 D.梅毒 E
男性,35岁。右膝关节内侧疼痛、肿胀半年。外院X线检查见右胫骨上端内侧有一5cm
审美教育是一种________的动态教育,应当把道德教育通过审美意象和艺术形象的
体内细胞的生理死亡 A.凝固性坏死B.固缩坏死C.干酪性坏死 D.坏疽E
(2020年真题)培训与开发效果评估中,结果评估软指标()。A.产出 B
最新回复
(
0
)