首页
登录
职称英语
[originaltext]Watching his mother drown and then clinging to an inner tube for
[originaltext]Watching his mother drown and then clinging to an inner tube for
游客
2023-09-07
37
管理
问题
Watching his mother drown and then clinging to an inner tube for two days were painful enough. And psychologists say Cuban boy Elian Gonzalez’s anxiety is probably being worsened by the persistent public attention he has received since arriving in Miami. Both in the United States and Cuba, protesters chant (吟唱) (29)6-year-old Elian’s name and carry his picture on posters. News helicopters buzz his temporary home and crowds of reporters, photographers and TV cameramen follow him everywhere-to his school, to his birthday party, to amusement parks.
Elian was dragged from the Atlantic on November 25,1999. (30)He had been floating on an inner tube for two days after a smugglers’ boat bringing illegal migrants to Florida capsized (翻船). His mother was one of the 11 people who died in the disaster. A custody battle between his father in Cuba and relatives in Miami has been raging in the full glare of the news media. "We do know that the effects of traumatic stress can persist for years," said Alan Delamater, professor of pediatrics and psychology at the University o{ Miami. Elian is especially vulnerable because of his young age and probably does not understand fully what is going on, they said. His Miami relatives did not immediately tell him that(31)US immigration authorities had decided last Wednesday that he should be returned to Cuba. They told him they were playing hide-and-seek with the helicopters that buzzed over his house after the ruling was issued.
选项
A、He can stay with his relatives in the US.
B、He can play hide-and-seek with American boys.
C、He must have a temporary home and go to school.
D、He should be sent back to Cuba.
答案
D
解析
事实细节题。在文章的最后提到了US immigration authorities had decided last Wednesday that he should be returned to Cuba.(美国移民局上周三决定把他遣送回古巴。)因此答案为D)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2993583.html
相关试题推荐
[originaltext]WelcometoEverglade’sNationalPark.(30)TheEvergladeis
[originaltext]WelcometoEverglade’sNationalPark.(30)TheEvergladeis
[originaltext]W:Well,tonightwehaveAndrewGreeninourstudiototalkabout
[originaltext]W:Well,tonightwehaveAndrewGreeninourstudiototalkabout
[originaltext]W:IsawKevinwalktoschoolthismorning.Itwasquiteunusual,
[originaltext]W:IsawKevinwalktoschoolthismorning.Itwasquiteunusual,
[originaltext]W:IsawKevinwalktoschoolthismorning.Itwasquiteunusual,
[originaltext]W:IsawKevinwalktoschoolthismorning.Itwasquiteunusual,
[originaltext]W:IsawKevinwalktoschoolthismorning.Itwasquiteunusual,
[originaltext]MaryCassattwasbornin1854nearPittsburgh,Pennsylvania.
随机试题
Obviouslytelevisionhasbothadvantagesanddisadvantages.Inthefirstp
Hardly_____whentheparrotflewoutandsettledinthesametreeasthecat.A、ha
Youshouldspendabout20minutesonQuestions1-13,whicharebasedonReading
[originaltext]Architectureistobuildingasliteratureistotheprintedw
信息系统审计的目的是评估并提供反馈、保证和建议。其关注之处可分为3类,分别是(
一孕妇,停经34周,规律性腹痛2小时就诊,无阴道流水及流血,阴道检查宫口未开,宫
A.维生素D缺乏性佝偻病 B.呆小病 C.软骨营养障碍 D.脑积水 E.
关于小儿年龄分期,错误的是()A.婴儿期是指出生到满1周岁之前 B.怀
影响分销渠道选择的因素有()。 A.市场因素 B.环境特性 C.
负责拟订人力资源和社会保障事业发展政策、规划的政府部门是A.卫生健康主管部门
最新回复
(
0
)