首页
登录
职称英语
Students who entered lotteries and won spots in New York City charter school
Students who entered lotteries and won spots in New York City charter school
游客
2023-09-06
60
管理
问题
Students who entered lotteries and won spots in New York City charter schools performed better on state exams than students who entered the same lotteries but did not secure charter school seats, according to a study by a Stanford University economist being released recently.
Charter schools, which are privately run but publicly financed, have been faring well on standardized tests in recent years. But skeptics have discounted their success by accusing them of "creaming" the best students, saying that the most motivated students and engaged parents are the ones who apply for the spots.
The study’s methodology (研究方法) addresses that issue by comparing charter school students with students of traditional schools who applied for charter spots but did not get them. Most of the city’s 99 charter schools admit students by lottery.
The report is part of a multi-year study examining the performance of charter schools in New York City by Caroline M. Hoxby, a Stanford economist who has written extensively about her research on charter schools and vouchers.
Ms. Hoxby found that students who attended a charter school from kindergarten to eighth grade would nearly match the performance of their peers in rich suburban communities on state math exams by the time they entered high school, a phenomenon she characterizes as closing the "Harlem-Scarsdale" achievement gap. The results are somewhat less striking in English, where students closed 66 percent of the gap, according to the study.
By the third grade, according to the study, the average charter school student was 5.3 points ahead on state exams in English compared with students who were not admitted to the charter schools. In math, the students were 5.8 points ahead. Most tests are scored on a scale of roughly 475 to 800.
Ms. Hoxby did not reach any conclusions about what practices at the schools caused the jump, but she noted that many charter schools had extended school days and school years, many required students to attend classes on Saturdays and most paid teachers based on their performance and responsibility, rather than the traditional teachers’ union salary scales.
Mayor Michael R. Bloomberg and the schools chancellor, Joel I. Klein, have embraced charter schools as a key to their effort to overhaul (彻底改革) the city’s school system. Mr. Klein has made an effort to recruit charter school operators that have been successful in other parts of the country to open schools throughout the city, particularly in the South Bronx, Central Brooklyn and Harlem. There are approximately 30,000 students in charter schools in the city, and another 40,000 students on waiting lists to be admitted to those schools. [br] People who suspect charter schools’ achievement attribute these schools’ success to their ______.
选项
A、prolonging students’ school time
B、bribing educational testing system
C、skimming off the best students
D、burdening students with heavy assignments
答案
C
解析
根据题干中的success将本题出处定位到第二段末句。[C]正是对该句中怀疑者提到的原因"creaming" the best students的同义转述,故答案为[C]。skim off意为“选拔,挖取”,取最好的部分为己所用。[A]和[D]是对Ms. Hoxby提到的many charter schools had extended school days的同义转述,并非怀疑者的观点,故排除。[B]在文中未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2990328.html
相关试题推荐
Bythemid-nineteenthcentury,theterm"icebox"hadenteredtheAmericanl
[originaltext]Manystudentstrytostudythewholenightanddonotsleepb
[originaltext]Manystudentstrytostudythewholenightanddonotsleepb
[originaltext]Manystudentstrytostudythewholenightanddonotsleepb
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefi
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefi
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefi
[originaltext]Asaresultofrisinguniversitycosts,manystudentsarefi
[originaltext]Goodevening.Iknowmanyofyoustudentsaretheproudowne
[originaltext]Goodevening.Iknowmanyofyoustudentsaretheproudowne
随机试题
______oftheburdenofice,theballoonclimbedupanddriftedtotheSouth.A、T
It’sbecomingsomethingofajokealongtheMaine-Canadaborder.Somanybus
Abovethetreesarethehills,______magnificencetheriverfaithfullyreflects
Ifthepresidentmakeshisusualspeech,itwill_______theceremonybytwenty
[originaltext]M:MathDepartment,DoctorWebsterspeaking.W:Hello,Prof.Webs
地球上46亿年历史中的最大极寒,莫过于元古代的那次“雪球事件”。雪球事件发生在距
维生素B2主要来源于( )。A.水果 B.奶类 C.蔬菜类 D.动物内脏
患者,男,63岁,诊断:COPD、Ⅱ型呼吸衰竭。患者表现为呼吸困难、咳嗽、咳痰、
对胰腺功能不全引起的消化不良性腹泻者宜选用A.胰酶 B.小檗碱 C.山莨菪碱
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
最新回复
(
0
)