首页
登录
职称英语
[originaltext] There are roughly three New Yorks. There is, first, the New Y
[originaltext] There are roughly three New Yorks. There is, first, the New Y
游客
2023-09-05
66
管理
问题
There are roughly three New Yorks. There is, first, the New York of the man or woman who was born here, who takes the city for granted and accepts its size and its turbulence as natural and inevitable. Second, there is the New York of the commuter — the city that is swallowed up by locusts each day and spat out each night. Third, there is the New York of the person who was born somewhere else and came to New York in quest of something.
Of these three trembling cities, the greatest is the last, the city of final destination, the city that is a goal. It is this third city that accounts for New York’s high-strung disposition, its dedication to the arts, and its incomparable achievements. Commuters give the city its tidal restlessness; natives give it solidity and continuity; but the settlers give it passion. And whether it is a farmer arriving from Italy to set up a small grocery store in a slum, or a young girl arriving from a small town in Mississippi to escape the indignity of being observed by her neighbors, or a boy arriving from the Corn Belt with a manuscript in his suitcase and a pain in his heart, it makes no difference: each embraces New York with the intense excitement of first love; each absorbs New York with the fresh eyes of an adventurer; each generates heat and light to dwarf the Consolidated Edison Company.
Questions 30 to 32 are based on the passage you have just heard.
30. What does the speaker say about the natives of New York?
31. What does the speaker say commuters give to New York?
32. What do we learn about the settlers of New York?
选项
A、They are adventurers from all over the world.
B、They lack knowledge of the culture of the city.
C、They find the city alien to them.
D、They have difficulty surviving. Passage Three
答案
A
解析
短文最后提到,异乡人(settlers)赋予了纽约激情,任何人来到纽约情况都是一样的……都absorbs New York with the fresh eyes of an adventure(以探险者的目光来审视纽约),由此可知,纽约所有的外乡人都是adventurers,故答案为[A]。短文结尾常设为考点,听音时应加以留意。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2988765.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Areyoureallygoingtoquityourjob?M:Well...I’mnotsure.
[originaltext]W:Areyoureallygoingtoquityourjob?M:Well...I’mnotsure.
[originaltext]W:Areyoureallygoingtoquityourjob?M:Well...I’mnotsure.
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
随机试题
Therespondentworkson______[br][originaltext]AExcuseme,I’msorrytoboth
Wheninsectsfeedondecayingplantmaterialinacompostpile,theyhelpturni
Sevenyearsago,whenIwasvisitingGermany,Imetwithanofficialwhoexp
下列不能判断构件是否达到耐火极限的是()。A.依据标准耐火试验,棉垫被点燃
向上级机关汇报工作、反映情况、提出意见建议和答复询问且无需上级回复的文种是()
阿魏药材来源于A.金缕梅科B.伞形科C.橄榄科D.棕榈科E.安息香科
下列CAMP试验阳性的细菌是A.A群链球菌B.B群链球菌C.C群链球菌D.D群链
“辛辛苦苦几十年,一婚回到贫困线”不是段子,而是________的现实。动辄十几
(2018年真题)交割仓库逾期向标准仓单持有人交付约定的货物,造成标准仓单持有人
该求助者的性格特征属于()。多选 (A)典型内向型 (B)黏液质气质
最新回复
(
0
)