首页
登录
职称英语
[originaltext] (32)Families face being rationed to 80 bags of rubbish a year
[originaltext] (32)Families face being rationed to 80 bags of rubbish a year
游客
2023-09-05
74
管理
问题
(32)Families face being rationed to 80 bags of rubbish a year. Households throwing away more waste will have to take it to the tip or buy a limited number of extra bags. The scheme is already in use with one council, is being introduced by another and is under consideration by up to 180 more. (33)The quotas (配 额) are the latest attempt by local authorities to cut down on waste to meet EU targets. The quotas fly in the face of vows from people to end such heavy handedness. The bag quota regime is to be imposed by the Tory-led council in Wokingham. Berkshire, and is already in operation in Broxbourne in Hertfordshire. (34) Many of the 180 councils that still offer unrestricted weekly rubbish collections are watching the trial. Wokingham officials have told residents that 75-litre sacks will be given to each household and anything not left in them will not be collected. Families of five will get 100 rubbish bags a year and households of six or more will get 120. (35)A council spokesman said yesterday that those who can’t keep to their quota will have to drive to municipal tips to get rid of their rubbish. Residents will have a weekly recycling collection limited to cans, paper and card, plastic bottles and aerosols (喷雾器) . The council, which charges a Band D council tax of £ 1 462 a year, has told residents it will save £ 922 000 a year under the new system. There will be no local consultation before it is introduced next April.
32. What is the new policy on rubbish in Britain according to the passage?
33. What is the purpose of authorities carrying out this new rubbish policy?
34. What’s the attitude of those councils who haven’t carried out this new policy?
35. What consequence will a person have to face if he can’t keep to the quota?
选项
A、They support this new policy and start action.
B、They reject this new policy and do nothing.
C、They are taking a wait-and-see attitude.
D、They are pessimistic about this new policy.
答案
C
解析
观点态度题。短文中提到,在180个现在仍实行每周一次无限制垃圾收集制度的地方市政厅中,有很多正在观望实验的结果如何。由此可知,未实施新政策的委员会对这项新政策持观望的态度。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2988704.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Sorry,I’mlate,Ihadtostopathomeafterworktoputona
[originaltext]M:Sorry,I’mlate,Ihadtostopathomeafterworktoputona
[originaltext]M:Sorry,I’mlate,Ihadtostopathomeafterworktoputona
[originaltext]TheFBIhasmade3arrestsinaterrorprobeonUSsoilfor
[originaltext]Theinternethascreatedawholenewworldofsocialcommuni
[originaltext]Theinternethascreatedawholenewworldofsocialcommuni
[originaltext]Theinternethascreatedawholenewworldofsocialcommuni
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Peterson.(19)I’vedraftedaschedulefor
[originaltext]W:Goodafternoon,Mr.Peterson.(19)I’vedraftedaschedulefor
[originaltext]M:Hello.W:Hi,George,it’sAngelfromcreatorwritingclass.M
随机试题
WhathappenedtothefivesuspectedSomalipirates?[br][originaltext](21)
老师适时记录学生成绩,怎么看?
见于慢性再生障碍性贫血A.轻度皮肤黏膜出血伴骨髓增生低下,雄激素治疗有效B.血小
进行路基路面纵断面高程测试时,依次将塔尺竖立在中线的测定位置上,连续测定全部测点
肾病综合征引起水肿的最主要机制是:A.血浆晶体渗透压降低 B.毛细血管滤过压降
从全球学前教育目标的发展趋势来看,20世纪80年代强调( )。A.儿童全面和谐
2017年8月,杭州互联网法院成立。互联网法院将涉及网络的案件从现有审判体
一项研究认为,海洋在类地进行星演化以及气候调节中发挥着重要作用。研究人员表示,我
下列哪一项不属于强行平仓的情形?()A.会员结算准备金余额大于零
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
最新回复
(
0
)