首页
登录
职称英语
[originaltext] Many people think Shark is one of nature’s fiercest creatures
[originaltext] Many people think Shark is one of nature’s fiercest creatures
游客
2023-09-04
88
管理
问题
Many people think Shark is one of nature’s fiercest creatures. Some people,however,do not approve of catching sharks. They do not think all sharks are terrifying enemies. (26) Activists for sharks note that the fish are valuable in the ocean. Sharks eat injured and diseased fish. Their hunting means that other fish do not become too great in number. This protects other creatures and plants in the ocean. Environmental activists worry that some kinds of fish are in danger of dying out. It is estimated that fishing operations kill more than one hundred million sharks every year.
The number of shark attacks has, in fact, decreased in recent years. During this period, there was an average of 63 attacks worldwide each year. That compares with a high of 79 in 2000.
Shark attacks are either provoked or unprovoked. An unprovoked attack means the person must not have interfered with the shark. Some divers interfere with sharks on purpose. They want to get the attention of sharks,perhaps to take pictures of them. (27) The diver may put food in the water to get the animal to come close. Sharks do not normally want to be with people. But their excellent sense of smell leads them to food. Some divers,filmmakers and nature photographers enter a shark’s territory with inside containers made of steel. Others wear heavy metal equipment for protection. And others get near sharks wearing only normal diving equipment. Close contact with sharks has its critics. Some people say it represents invasion of the animals’ territory for no good reason. (28) But exciting films may increase public interest and sympathy for the animals.
26. Why do activists for sharks say sharks are valuable?
27. How do divers attract sharks coming close?
28. According to the passage, what reason justifies people’s interference with sharks?
选项
A、Because they are important for the balance of ecosystem.
B、Because parts of them can be made into delicious food.
C、Because some parts of their bodies are good for people’s health.
D、Because they are helpful for the research of undersea creatures.
答案
A
解析
文中提到,积极分子认为鲨鱼重要,是因为它们可以吃受伤和死去的鱼。它们的存在意味着其他种类的鱼的数最不会太多。这同时也保护了海洋中的其他生物和植物。由此可见,鲨鱼对于海洋的生态平衡十分重要。故答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2985785.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Areyoureallygoingtoquityourjob?M:Well...I’mnotsure.
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]W:Youcaneithergowithmeoryoucanstayhereattheapartmen
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Wethinkofaerobicsasbeingahighimpactactivitybutactu
[originaltext]Today,ChineseAmericansmakeuplessthan1%oftheU.S.pop
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
[originaltext]W:Sinceit’stherushhour,let’stakethesubway.M:OK.It’sn
[originaltext]W:Haveyoumanagedtoassemblethemachineyet?M:I’vebeenstu
随机试题
Somepeoplereallyliketogetupearlyinthemorning.Theyenjoybeingawake(
Everybodywastestime.Insteadofdoinghishomework,theschoolboywatches
Lazinessisasin,everyoneknowsthat.Wehaveprobablyallhadlecturespo
KeepConnectedwithParentsDirections:Forthispart,youareallowed30minute
( )是国际避税产生的内在动机。A.税收管辖权的重叠 B.跨国纳税人对利
在非严寒或非寒冷地区,不影响管线覆土深度的是( )。A.埋设方式 B.土壤性
A.22.5% B.27.7% C.28.4% D.55.4%
同种肾移植时,下列检查可预防超急性排斥反应发生的是A:HLA血清学定型试验B:
截至2007年上半年末,在所登记的私营企业中上海的私营企业户数比重庆的私营企
患者男,45岁。间断咳嗽2年。每年均于秋季出现,干咳为主,夜间明显,伴憋气,常常
最新回复
(
0
)