首页
登录
职称英语
Limiting the Buying of Cars or Not?1.对于北京限制购车,有人赞成2.也有人表示反对3.你的看法
Limiting the Buying of Cars or Not?1.对于北京限制购车,有人赞成2.也有人表示反对3.你的看法
游客
2023-09-04
39
管理
问题
Limiting the Buying of Cars or Not?
1.对于北京限制购车,有人赞成
2.也有人表示反对
3.你的看法
选项
答案
Limiting the Buying of Cars or Not?
Beijing has placed strict restriction on the number of newly purchased car in the city and the policy has sparked heated discussion. Some people support the policy, saying it’s a powerful method to cope with the severe traffic congestion in the capital. With cars increasing drastically in the past few years, severe traffic jams occur not only in rush hours but at any time of the day now.
Others, however, are strongly against the limitations. They argue that the great number of official cars, which are frequently used, is a big factor causing traffic congestion. But the policy mainly aims at private cars and has no clear restrictions on the use of official cars. Besides, car purchase limitation would hinder the development of China’s automobile industry, and more people would lose their jobs as a result.
Personally, I think the restriction on buying and using of cars, official cars included, is inevitable and just a matter of time for Beijing. If the number of cars is not limited, there will be a huge disaster for the environment, road resources, the travel demands of normal people and the improvement of living standards.
解析
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2984571.html
相关试题推荐
1.网络在大学生的学习生活中应用越来越普遍;2.有人认为,网络有利于大学生学习;有人认为,弊大于利;3.你的看法。
Somecompaniesarelimitingtheriskbyconductingonline______onlywithestab
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【36】toyourf
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【36】toyourf
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【36】toyourf
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【36】toyourf
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【36】toyourf
A、Forbidchildrentohavepets.B、StopbuyingpetsfromAfrica.C、Fightagainst
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
Isyourfamilyinterestedinbuyingadog?Adogcanbeahappy【B1】______to
随机试题
[originaltext]InAmericatoday,lotsofpeoplearegettingtattoos—especial
F此处需填入动词分词,作句子的伴随状语。该句提到,失眠和头痛等和压力相关的疾病往往随着下岗而来,甚至找到了新工作后……。由even的递进关系可知lingerin
RobotCarstoDoBattleinDesertRaceWhen15competitorslin
关于投资债券的风险,下列说法不正确的是()。A.即使债券发行人未真正地违约,债
治疗温热病壮热、神昏谵语、发斑、痉挛抽搐,宜选用()。A.天麻B.羚羊角(代)
我国建立天文大地网的主要方法是()A.三角测量法 B.GPS
共用题干 1999牟张某在某市开设了三家名称各异的房地产经纪门店,到2002年
赵女士由于意外落下残疾,没有了收入,老公不但不好好照顾,还和别的女人租住到一起。
关于行政处罚的适用的说法,正确的有( )。A.对当事人的同一个违法行为,不得给
(2016年真题)水闸混凝土工程施工的原则包括( )。 A.先深后浅 B
最新回复
(
0
)