首页
登录
职称英语
[originaltext]“Music lessons may improve memory and learning ability in young c
[originaltext]“Music lessons may improve memory and learning ability in young c
游客
2023-09-04
69
管理
问题
“Music lessons may improve memory and learning ability in young children by promoting different patterns of brain development,” a study shows.
After a year of musical training, children aged between 4 and 6 performed better at a standard memory test than did children who were not taught music. The findings suggest that music could be useful for building the learning capacity of young minds.
Earlier studies have shown that older children given music lessons become better at IQ tests than those who are musically untrained, but this is the first to show such a benefit in children so young.
Professor Laurel Trainor, of McMaster University in Hamilton, Ontario, also found clear differences in the ways in which children’s brains responded to sound after a year of musical training. “This is the first study to show that brain responses in young musically trained and untrained children change differently over the course of a year,” she said. “These changes are likely to be related to the cognitive benefit that is seen with musical training.”
Professor Trainor’s team looked at 12 children, 6 of whom had just started extra-curricular music lessons and 6 of whom were not being taught any music except that included as a standard part of their school curriculum. During the year all 12 children had their brains examined four times using MEG, and each child was played two types of sound — white noise and a violin tone. The MEG measurements showed that all children responded more to violin sounds than to white noise, reflecting a preference for meaningful tones, and their response times fell over the course of the year as their brains matured.
Questions 32 to 35 are based on the passage you have just heard.
32. What is the passage mainly about?
33. What can be concluded from the passage?
34. What do we know about the twelve children tested in the study?
35. What do we know from the MEG measurements?
选项
A、None of them had been musically trained before.
B、Only 6 of them had a knowledge of music before.
C、Not all of them had been taught some music in school.
D、All of them were required to learn some music in school.
答案
D
解析
选项中的None/Not all/All of them,musically trained,learn/taught...music等表明,本题与某些人学习音乐的情况有关。短文中提到一项研究,研究对象为12个儿童,其中6个儿童接受额外的音乐课程,而另外6个儿童按正常的学校课表上课(学校也有音乐课),由此可知,其实这12个儿童都参加了学校的音乐课,故答案为[D]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2983332.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Womenwhoaremarried,havechildren,andworkfeelguiltybec
[originaltext]M:Womenwhoaremarried,havechildren,andworkfeelguiltybec
[originaltext]M:Womenwhoaremarried,havechildren,andworkfeelguiltybec
[originaltext]M:Womenwhoaremarried,havechildren,andworkfeelguiltybec
[originaltext]M:Womenwhoaremarried,havechildren,andworkfeelguiltybec
[originaltext]DuringtheChristmasshoppingrushinLondon,aninteresting
[originaltext]DuringtheChristmasshoppingrushinLondon,aninteresting
[originaltext]W:Hi,ProfessorHiggins.M:Hi,Julia.W:Wouldyoubeabletoh
[originaltext]W:Hi,ProfessorHiggins.M:Hi,Julia.W:Wouldyoubeabletoh
[originaltext]W:Hi,ProfessorHiggins.M:Hi,Julia.W:Wouldyoubeabletoh
随机试题
一辆卡车驶进了积雪覆盖的操场Atruckpulledintothesnow-coveredplayground.
(1)Simplywalkingthroughanunfamiliarneighborhoodcanmakeyoufeelmore
Afewyearsagoitwas【B1】______tospeakofagenerationgap,adivisionb
GeneticallyModifiedFoods—FeedtheWorld?Ifyouwanttosp
为什么政府给公务员发工资要计入GDP.而给灾区或困难人群发的救济金不计入GDP?
麻疹恢复期具有诊断价值的症状或体征是A.呼吸道症状消失 B.精神食欲好转 C
材料采购合同履行过程中,检验到货质量的方法是( )。(2013年真题) A、
哌替啶不引起A.便秘 B.镇静 C.体位性低血压 D.呼吸抑制 E.恶心
每个合格投资者可分别和上海、深圳证券交易所委托()家境内证券公司进行证券交易。A
2020年1月1日甲公司以2000万元的价格购入一栋办公楼,该办公楼的预计尚可使
最新回复
(
0
)