首页
登录
职称英语
The forest from which man takes his timber is the tallest and most impressiv
The forest from which man takes his timber is the tallest and most impressiv
游客
2023-09-03
84
管理
问题
The forest from which man takes his timber is the tallest and most impressive plant community on Earth. In terms of man’s brief life it appears permanent and unchanging, save for the seasonal growth and fail of the leaves, but to forester it represents the climax of a long succession of events.
No wooded landscape we see today has been forest for all time. Plants have minimum requirements of temperature and moisture and, in ages past, virtually every part of Earth’s surface has at some time been either too dry or too cold for plants to survive. However, as soon as climatic conditions change in favor of plant life, a fascinating sequence of changes occurs, called a primary succession.
First to colonize the barren land are the lowly lichens, surviving on bare rock. Slowly, the acids produced by these organisms crack the rock surface, plant debris accumulates, and mosses establish a shallow root-hold. Ferns may follow and, with short grasses and shrubs, gradually form a covering of plant life. Roots probe even deeper into the developing soil and eventually large shrubs give way to the first trees. These grow rapidly, cutting off sunlight from the smaller plants, and soon establish complete domination-closing their ranks and forming a climax community which may endure for thousands of years.
Yet even this community is not everlasting. Fire may destroy it outright and settlers may cut it down to gain land for pasture or cultivation. If the land is then abandoned, a secondary succession will take over, developing much faster on the more hospitable soil. Shrubs and trees are among the early invaders, their seeds carried by the wind, by birds and lodged in the coats of mammals.
For as long as it stands and thrives, the forest is a vast machine, storing energy and many elements essential for life.
选项
A、The trees are in community.
B、The forest is renewed each season.
C、Man’s life is short in comparison.
D、It is an essential part our lives.
答案
C
解析
本题为一般理解题,需要在字里行间找答案。在这篇文章的第一段的第二句话,可以找到C是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2982876.html
相关试题推荐
TheTimberrattlesnakeisnowontheendangeredspecieslist,andisextinctin
Anareaofrichforestswas______tolifeA、advantageousB、decorativeC、attracte
Materialchoicessuchastimberandsteelalsohelptokeepthehousecool,whil
The______ofrainforestsmayhamperadevelopingcountryinitsfightagainstp
Wolveswere______mournfullyinthenearbyforestatnight.A、groaningB、howling
Youcanenjoyawalkintherainforest,______withmanynativeanimalsorjust
Protectingjust42sitesacrossAsia,rangingfromtemperateforeststotrop
Protectingjust42sitesacrossAsia,rangingfromtemperateforeststotrop
【S1】[br]【S17】A、enormousB、limitedC、impressiveD、vagueBTheimmediateimpact..
Whatdoestheforeststrikemankindaspermanent?[br]Whyisa"secondarysucce
随机试题
Thenewaircraftwillbe______toatestoftemperaturesof-65℃and120℃.A、suspe
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayentitledGlobal
Ourschool-runfactory______variouskindsofchemicaldeviceslastyear.A、turned
[originaltext]M:Well,haveyougotanythingtodeclare?Isthatthecaseyou’v
历史人物historicfigure
A.风湿性心脏炎 B.强直性脊柱炎 C.过敏性紫癜 D.川崎病 E.全身
衡量一定时期一切商品和劳务价格变化的指标是()A.批发物价指数
盐酸异丙肾上腺素气雾剂处方:盐酸异丙肾上腺素2.5g;乙醇296.5g;维生素C
护士如何做到使患者体位稳定和舒适A:胸前放枕,支起上身 B:抬高床头30~50
(2021年真题)农村居民张某,65周岁,孤身一人,经济困难,申请特困人员救助供
最新回复
(
0
)