首页
登录
职称英语
[originaltext] Cornton Vale is a new prison specially designed for women in
[originaltext] Cornton Vale is a new prison specially designed for women in
游客
2023-09-03
89
管理
问题
Cornton Vale is a new prison specially designed for women in Scotland. The 226 prisoners there live in small units of seven rooms. There is a kitchen where they cook their own meals and a lounge with fitted carped and armchairs.
The "wake-up, wake-up" called by loudspeaker at 7 every morning is followed by a music program, which creates the atmosphere of a holiday camp. During the day, most of the prisoners are employed in three workshops, making toys or clothing. Their earning—up to 90 pence a week—can be spent in the prison shop.
The gymnasium, which also acts as a cinema and concert hall, has facilities for table tennis, basketball and dancing.
Prisoners, particularly those with long sentences, are encouraged to be independent and take responsibility for themselves and others. This is in many ways much more demanding than simply serving time. Just as the deputy governor of this prison once said, "We try to preserve the prisoners’s self-respect as much as possible, by imagining ourselves in their position" ourselves in their position.’ His words explain why this new prison is mn in a unique way.
选项
A、A small town in Britain.
B、A new type of jail.
C、A labor camp.
D、A big gymnasium in Scotland.
答案
B
解析
细节明示题。文章一开始便说 Cornton Vale is a new prison,而prison与jail同义,所以答案应B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2981435.html
相关试题推荐
[originaltext]M:(19)Weallknowthatgoingtocollegecansuckyourwalletdry
[originaltext](26)Lastweek,wetoldhowtheEnglishlanguagedevelopedas
[originaltext](26)Lastweek,wetoldhowtheEnglishlanguagedevelopedas
[originaltext]GoingonlineisafavoriterecreationformillionsofAmerica
[originaltext]W:ProfessorMarnes,Iwonderifyoucanfillmeinonyourlectu
[originaltext]ItmaybeSurprisingtolearnthattherearemanydeafpeople
[originaltext]ItmaybeSurprisingtolearnthattherearemanydeafpeople
[originaltext]M:I’mgoingtotalktoyounowaboutthesuffragettemovement.W
[originaltext]M:I’mgoingtotalktoyounowaboutthesuffragettemovement.W
[originaltext]M:Hello.W:HelloRoger?ThisisAnn.M:Ohhi,Ann.Howhaveyo
随机试题
Assumingthataconstanttravel-timebudget,geographicconstraintsandshort-te
[originaltext]InthissecondappearancebeforetheU.N.CommitteeAgainstT
ChooseTWOletters,A-E.Writethecorrectlettersinboxes7and8onyouransw
Afterthirtyyearsofmarriedhappiness,hecouldstillremindhimselfthat
Heresented______towait.Heexpectedtheminister______himatonce.A、tobeask
下列关于胺碘酮的描述,错误的是()A:是广谱抗心律失常药 B:能明显抑制复极
企业发生的下列支出中,不应当计入当期损益的是( )。A.企业承担的管理费用 B
下列有关期现套利的说法正确的有()。 Ⅰ.期现套利是交易者利用期货市场
下列关于医学模式的叙述,不正确的是()A.是对医学本质的概括 B.是在特
当可转换证券价格大于转换价值时,可转换证券持有人行使转换权将会出现()。A:盈利
最新回复
(
0
)