首页
登录
职称英语
Advertising is a multibillion dollar business in the United States. More tha
Advertising is a multibillion dollar business in the United States. More tha
游客
2023-09-03
63
管理
问题
Advertising is a multibillion dollar business in the United States. More than 33 billion dollars are spent each year for advertising. Advertisements and commercials pay for most television and radio programs. Advertisements also pay for the cost of magazines and newspapers and help sell a product to consumers. It tells about the product. It tells people that the product is better than other products, and it makes the name of the products famous.
Most people see and hear advertising many times every day. Advertisements, or ads, are everywhere. They are in newspapers and magazines; they are on radio and TV; they even come to our mailboxes at home.
Companies or businesses buy space for their ads in newspapers and magazines. They might buy half of a page, one-quarter of a page, or one-eighth of a page. Newspaper ads usually tell customers about sales or special prices in nearby retail stores. Local businesses often advertise in the newspaper because many people in the local area read the paper every day, and the ads may change everyday.
Newspapers also have classified ads. Classified ads are a special secial section of the newspaper. These ads are very small. People advertise things tha they want to buy, sell, or rent. Anyone can buy an ad in the classified section.
On radio and TV, advertisers buy lime. They may buy a 30-second or a 1-minute commercial. TV time is very expensive, and it is even more expensive on more popular TV and radio shows. A 30-second commercial might cost $150 000, but if60 million people are watching the program, the cost per person is about 1/4 cent.
Another way to tell the consumer about a product is by direct-mail advertising. Companies mail advertisements to consumers. These ads are in the mailbox almost every day. They are mailed .directly to the consumer. If advertisers want to sent the ad to everyone in the neighborhood or in the city’, they send the ad to "Occupant" or "Resident". This way the ad goes to every house in the area. [br] Which of the following will most be advertised in the classified section?
选项
A、Job engagement.
B、House renting.
C、Automobile ads.
D、Cigarette ads.
答案
B
解析
A项意为“招聘广告”;D项意为“房屋出租广告”C项意为“汽车广”;D项意为“香烟广告”。文中第四段有"people advertise things that they want to buy, sell, or rent.”人们往往在:分类广告中登他们想买的,想卖的和想出租的东西的广告,因此,此题选B。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2981333.html
相关试题推荐
Somecriminalswereprinting______dollarbillsuntiltheywerearrested.A、dece
Theinventionofthecomputer________businessprocedure.A、radicalizedB、revise
Successfuladvertisinghelpedthemto________theirpositionasthelargestcom
Becauseofhisfamilybackground,hehasa________againstbusinessmen.A、bruise
[originaltext]TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyel
[originaltext]TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyel
[originaltext]TelephonebooksintheUnitedStateshavewhite,blueandyel
Internationalairlineshaverediscoveredthebusinesstravelers,themanor
Internationalairlineshaverediscoveredthebusinesstravelers,themanor
Internationalairlineshaverediscoveredthebusinesstravelers,themanor
随机试题
你可以依赖于我的帮助。选作题Ⅱ:Youcancountonmyhelp.
TodayI’dliketotalkabouthowtobecomea(1).Usuallyyouhavetostart
Heisoneoftheleaders______toattendtheimportantinternationalconference.A
EachdayofEarthWeek,forexample,hasbeengivenovertoaseparateenvir
What’syourearliestchildhoodmemory?Canyourememberlearningtowalk?Or
以出让方式取得土地使用权进行房地产开发,未在动工开发期限内开发土地,超过开发期限
悬空高处作业人员应系挂安全带、佩戴工具袋。严禁在未固定、无防护的构件及安装中的管
按照企业所从事的日常活动的性质,以下不属于收入的来源的是( )。A、销售商品收入
A.玄参丹参 B.黄芩黄柏 C.丹皮芍药 D.石膏知母 E.竹叶麦冬清营
避雷器应尽量靠近被保护电气设备,其距离应符合规程规定
最新回复
(
0
)