首页
登录
职称英语
[originaltext] Elephants live mostly on grass, leaves and fruit. They also e
[originaltext] Elephants live mostly on grass, leaves and fruit. They also e
游客
2023-09-03
83
管理
问题
Elephants live mostly on grass, leaves and fruit. They also eat the twigs and bark of trees. The quantity of food and water which they consume is enormous, and they can be very destructive in their search for food, there are two main types of elephants. There is the Asiatic elephant, which is found in India, for example, and the African elephant. Superficially they are very much alike, but the African elephant is generally larger. One characteristic of Asiatic elephants is that they do not like being exposed to the sun, and consequently they prefer to live in shady places. They are also very fond of bathing. Apart from that, the most important difference between the two varieties is that the Asiatic elephant is more easily trained. Elephants in India, for example, have been caught and tamed for many hundreds of years. We have already noted that they have good memories, and it is this that makes them easy to train. Since they are immensely strong, they can carry and drag huge objects, such as the trees and rocks. This makes them extremely valuable as beasts of burden.
选项
A、Because they consume enormous quantity of food and water.
B、Because they have been caught for many hundreds of years.
C、Because it has been noted that they have good memories.
D、Because they are different from African elephants.
答案
C
解析
Why are Indian elephants easy to train?
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2981158.html
相关试题推荐
[originaltext]About25millionchildrenindevelopingcountrieshavenohom
[originaltext]About25millionchildrenindevelopingcountrieshavenohom
[originaltext]About25millionchildrenindevelopingcountrieshavenohom
[originaltext]Theearth’soceansarecolossal,somuchbiggerthantheland
[originaltext]Yourprofessorhasaskedmetotalktoyoutodayaboutthetop
[originaltext]W:Tony,Ijustmovedintomynewapartment,andIneedtohavet
[originaltext]W:Tony,Ijustmovedintomynewapartment,andIneedtohavet
[originaltext]W:Guesswhat?Al!Dr.Wattsfoundaparttimejobforme!Ican’
[originaltext]M:Itwasawindyandrainynight.Wehadnochoice,buttoturnaro
[originaltext]M:Itwasawindyandrainynight.Wehadnochoice,buttoturnaro
随机试题
[originaltext]Japan’sdivorceraterosetoarecordhighlastyear,reflect
PatriciaMurray答案在文章的第二段。
Researchthatwentintodevelopingthehighlyspecializedtechnologyforspa
基层及砂石路面的厚度用钻孔法进行测定。()
实用新型专利的保护期限为A.30年B.15年C.5年D.20年E.10年
《电力变压器运行规程》规定了电力变压器(下称变压器)运行的基本要求、运行条件、运
建筑立面目的图示内容包括()。A:墙体的定位轴线、编号B:图名、图例C:内外
下列情况中,W公司拥有该被投资单位权益性资本未超过半数,但可以纳入W公司合并报表
可用作保护导体的是()。A.多芯电缆中的导体; B.与带电导体共用的外护物;
患者男性,25岁,左臂被刀刺伤半小时,来院急诊,检查发现见左前臂伸侧约有4cm长
最新回复
(
0
)