首页
登录
职称英语
[originaltext]W: (22)I don’t know if we’ll be able to spare a whole day at the
[originaltext]W: (22)I don’t know if we’ll be able to spare a whole day at the
游客
2023-09-01
36
管理
问题
W: (22)I don’t know if we’ll be able to spare a whole day at the Oceam Park We’ve only got four days in Hong Kong, remember?
M: Oh, right, well, in that case. I’d advise you to get there early. (22)It opens at 10 o’clock in the morning on weekends. Look, I think I’ve got a plan of the place somewhere. Let me see.., yes, here we are. You can have this.
W: Thanks.
M: OK, I’ll show you. Let’s start with the lower level. See? Here? You arrive by taxi or bus or whatever here, on the right, can you see? That’s the bus terminal. And you go ill through the main entrance. (23)You could go to the Water World first but I think you’d better skip that as you’re short of time.
W: I can see the cable cars.
M: OK, walk past the cable car terminal, at tile bottom of the plan, (24)and bear right past the Waterfall Gardens. Actually, have a look in, there are ducks and other birds in the pool there--it’s very pretty. Then you’ll see some steps up on the left. Follow that path and you’ll come to tile Centenary Garden which is a good place to stop and take pictures if you’ve got your camera.
W: What’s the next place?
M: Then carry on until you’re almost at the Children Zoo. It takes quite a long time to walk around. But I do recommend the "touch and feed" section opposite, as I said. (25)The Fun Fair is very interesting, but it’s great fun for older children.
选项
A、The Water World.
B、The Garden.
C、The Waterfall Garden.
D、The Cable Car terminal.
答案
A
解析
细节辨认题。对话中男士提到,由于时间有限,所以他建议可以不去the Water World(You could go to the Water World first but I think you’d better skip that as you’re short of time),因此答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2974958.html
相关试题推荐
[originaltext]Howwelookandhowweappeartoothersprobablyworriesusm
[originaltext]HongKongisacityinclinedtowardred;inThailandthecolo
[originaltext]M:I’mgladtohavetheopportunityofvisitingyourcompany.Ih
[originaltext]M:I’mgladtohavetheopportunityofvisitingyourcompany.Ih
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]W:Iwaswonderingifyou’dletmestaywithyouforafewdays.
[originaltext]Why,youmaywonder,shouldspidersbeourfriends?(26)Beca
随机试题
ThekeytotheindustrializationofspaceistheU.S.spaceshuttle.【C1】___
[originaltext]ElNino-driventornadoeskilledatleast39peoplelastnight
[originaltext]Doyouknowwhereamulecomesfrom?Itisthechildofadon
Ifyou’restrugglingtodroppounds,findingoutyourpersonalitytraitsmay
在2F(2F标高为4000mm)平面图中,创建600mm高的结构梁,将梁属性栏中
下列关于交易型开放式指数基金的说法中,不正确的是()。A.以某一选定的指数
不属于甲状腺危象诱因是A.应激 B.感染 C.I治疗 D.严重突眼 E.
创客是指利用开源硬件和互联网将各种创意变为实际产品的人,他们将制造业搬到了自己桌
投保人李某为自己价值为9万元的财产,向A保险公司投保了保险金额为8万元的家庭财产
发生在肝生物转化第二阶段A.葡糖醛酸结合反应 B.氧化反应 C.还原反应
最新回复
(
0
)