首页
登录
职称英语
[originaltext] Millions of acres of land where all kinds of wildlife made th
[originaltext] Millions of acres of land where all kinds of wildlife made th
游客
2023-08-31
82
管理
问题
Millions of acres of land where all kinds of wildlife made their homes have been ruined in recent years. This land has been ruined by federally approved water projects such as dams built in violation of a rarely enforced law passed in 1934. According to this law, all projects to modify a body of water can be carried out only after a thorough study to discover what damage may be caused to the wildlife in the area. Many states have not complied with the law. In three southern states, Alabama, Louisiana and Mississippi, about 1.2 million acres of wildlife habitat have been covered with water because of dams which have been constructed there. Another plan to build a dam in Tennessee was fought because it would flood large areas of wildlife habitat, particularly endangering a species of small fish called the snail darter. The proposed dam would also destroy several important archeological sites, including the ancestral capital of the ancient Cherokee Indian Nation. To prevent any further destruction, the public must become accurately informed about the advantages and disadvantages of our national water projects. Only then can we be assured that existing laws will be enforced.
Questions 33 to 35 are based on the passage you have just heard.
33. According to the speaker, what is responsible for many animals’ losing their homes?
34. What is required by the rarely enforced 1934 law?
35. According to the speaker, how can further destruction be prevented?
选项
A、A license to hunt and fish.
B、Sufficient land to preserve wildlife.
C、Public disclosure of the disadvantages of dams.
D、A study of potential damage by proposed dams.
答案
D
解析
短文中提到,a rarely enforced law passed in 1934.According to this law,all projects…can be carried out only after a thorough study to discover what damage may be caused to the wildlife in the area,也就是说,法律规定只有对当地野生生物造成的影响进行仔细研究以后,水利工程才能进行,D)表述与此一致,故为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2973733.html
相关试题推荐
[originaltext]WilmaRudolphwascalled"theBlackPearl"and"thefastestwo
[originaltext]WilmaRudolphwascalled"theBlackPearl"and"thefastestwo
[originaltext]Americanscientistsaredevelopingmapsthatcanidentifyare
[originaltext]Americanscientistsaredevelopingmapsthatcanidentifyare
[originaltext]Americanscientistsaredevelopingmapsthatcanidentifyare
[originaltext]M:Mikesaidhe’sgoingtostayupallnightstudyingforhisgeo
[originaltext]M:Mikesaidhe’sgoingtostayupallnightstudyingforhisgeo
[originaltext]M:Mikesaidhe’sgoingtostayupallnightstudyingforhisgeo
[originaltext]Recentlycompletedresearchrevealswarmeroceanscausedbyg
[originaltext]Recentlycompletedresearchrevealswarmeroceanscausedbyg
随机试题
Whoisthesecondspeaker?[originaltext]HenryWheelerShawwasborninLane
Thepercentageof【C1】______hiredfortenuredpositionsatHarvardUniversi
Overthepastdecade,significantresearchhasdemonstratedwhatmanyhavek
Alaskaisdisappearingslowlybutsurely.Sincethe1950s,itisestimatedt
EveryWesterndoctorisrequiredtotaketheHippocraticoath,bywhichthey
男婴10个月,腹泻2d,大便为蛋花汤样,8~10次/日,无腥臭,哭时泪少,尿量明
患者,男性,67岁。突发持续性胸骨后疼痛6小时,含服硝酸甘油无效。心电图示急性前
某公司组织员工游湖,共使用六条游船分三批出发。已知游船分别搭载了15、16、18
XX县XX村是著名的冬枣生产加工基地,冬枣产业是该村的重要经济支柱。该村村口的一
当事人因故不能亲自到银行现场签署借款合同的,需事先全权委托(授权)他人(具有完全
最新回复
(
0
)