首页
登录
职称英语
[originaltext] The diamond is considered the most famous, elegant and valuab
[originaltext] The diamond is considered the most famous, elegant and valuab
游客
2023-08-31
80
管理
问题
The diamond is considered the most famous, elegant and valuable jewel in the world. It is the hardest substance found in nature. Its hardness and high dispersion of light make it useful for industrial applications and jewelry.
Diamonds were made as a result of great volcanic heat and pressure. A volcano is a mountain with a hole in the top. When a volcano is very active it sometimes explodes and causes great damage.
Diamonds were pushed towards the surface of the earth-millions of years ago-by a number of great volcanic explosions. It is in the narrow volcanic pipes that diamonds are found. They are also found among the sand and stones of certain riverbeds, and in a few places on the floor of the sea, for they were washed down the mountainsides by the rain.
Diamonds are very rare. There are not many diamond pipes or diamond-producing rivers in the world. During the last century, adventurers from Europe went to Brazil, because they had heard that there were diamonds in the River Amazon. [34]Most of these early diamond miners died of illness or were lost forever in the great forests.
The earliest known diamonds were found in India many centuries ago. The most recent and exciting discoveries have been made in Eastern Russia. But most of the world’s diamonds now come from the Congo, from Tanzania-which has the largest diamond mine in the world-and from South Africa.
选项
A、They never came back home with desired diamonds.
B、They lost the hard-earned diamonds on their way back.
C、They were sentenced to death for stealing diamonds.
D、They returned home as content as millionaires.
答案
A
解析
听到文中提到大多数早期钻矿工人died或lost时就应该可以推断出“他们没有能够带着梦寐以求的钻石回到家乡”,即A。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2972770.html
相关试题推荐
[originaltext]Botany,thestudyofplants,occupiesapeculiarpositionin
[originaltext]Botany,thestudyofplants,occupiesapeculiarpositionin
[originaltext]Botany,thestudyofplants,occupiesapeculiarpositionin
[originaltext]Thecostisgoingupforjustabouteverything,andcolleget
[originaltext]Thecostisgoingupforjustabouteverything,andcolleget
[originaltext]W:Howareyoudoing,Christopher?M:Tobehonest,I’mreallyfe
[originaltext]M:I’mplanningtobuyahouse,andI’dliketofindoutabouta
[originaltext]M:Whyareyouleavingsoearly?Themoviedoesn’tstarttillsev
[originaltext]M:Whyareyouleavingsoearly?Themoviedoesn’tstarttillsev
[originaltext]M:Whyareyouleavingsoearly?Themoviedoesn’tstarttillsev
随机试题
Communicationinaforeignlanguagemustinvolvebothteachersandpupilsu
Accordingtothispassage,theRomansoldiersmainlydependedupon______tosend
WhydidthegovernorsoftheReserveBankofAustraliaraiseitsbenchmarkinter
Openupmostfashionmagazinesandyouwillseeincrediblythinmodelswith
Whenwasthecustomersurveyconducted?Itwasconducted______.[br][originalt
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
.扁周脓肿最常见的致病菌是:()A.乙型溶血性链球菌 B.甲型草绿色链球
A.胃大部切除术 B.高选择性迷走神经切断术 C.胃大部切除加淋巴结清扫术
简述现代企业人力资源管理各个历史发展阶段的特点。
(2017年真题)公积金个人住房贷款与商业银行自营性个人住房贷款的区别包括()
最新回复
(
0
)