首页
登录
职称英语
[originaltext] (26)A ten-year-old boy confessed to his parents that he was
[originaltext] (26)A ten-year-old boy confessed to his parents that he was
游客
2023-08-31
72
管理
问题
(26)A ten-year-old boy confessed to his parents that he was playing with matches on a windy day in October in southern California. The winds were howling that day, and his carelessness resulted in the big fire. That fire destroyed 18,000 acres of woodland and 12 homes. The total damage and the cost of firefighting efforts were estimated at $ 25 million. Ironically, his parents’ house was untouched by the fire.
The authorities did not immediately. announce what they would do to the boy or his parents. (27)An official in the district attorney’s office said that, probably, no criminal charges would be filed. But the parents would still be liable for civil charges. That is, victims could sue for their losses and rebuilding costs. Suing the middle-class family for millions would be the easy part, though; collecting the millions would be unlikely.
Homeowners disagreed on what should be done. "I don’t have a house anymore," said John Ritter. "It will take at least two years to build a new house, and my insurance is only going to pay about half the cost of the new house. Ordinarily, I would say that the boy and his parents ought to be put in jail for at least 10 years. But because their house didn’t burn down, I think the law should just allow me to trade property with them. They can have my burned-down house, and I can move into their house. That’s fair enough for me."
"We all make mistakes, especially when we’re young," said Michael Richards, another homeowner whose house was burned down. (28)"I think the poor boy has learned a valuable lesson. People should forgive, rebuild, and get on with their lives."
选项
A、It was caused by a teenager’s carelessness.
B、It took place on a windy day in October.
C、It destroyed 18,000 acres of woodland and 20 houses.
D、It caused an estimated $ 20 million loss.
答案
B
解析
短文的第一句说一名十岁的男孩向其父母承认他玩火柴以致造成火灾,并提到火灾发生在十月份的一个刮风的日子,故B正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2972299.html
相关试题推荐
【B1】[br]【B8】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B6】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B4】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
【B1】[br]【B2】[originaltext]Microsoftisawell-knowncorporationanditsmain
[originaltext]AccordingtoAlvinToffler,authorofthebestsellerFuture
[originaltext]AccordingtoAlvinToffler,authorofthebestsellerFuture
[originaltext]Itiscertainthateveryonelooksathiswatchorataclock
[originaltext]M:Hello.ThisisGregRicereportingliveinBarrow,Alaska.W:
[originaltext]M:Hello.ThisisGregRicereportingliveinBarrow,Alaska.W:
[originaltext]M:Hello.ThisisGregRicereportingliveinBarrow,Alaska.W:
随机试题
[originaltext]W:IwishtocashthischequefromU.S.A.,butthemaninthe
IfIamnot______whenyouphone,askformysecretary.A、availableB、accessibleC
PerhapsbecausegoingtocollegeissomuchapartoftheAmericandream,ma
社会生产力发展水平是衡量社会进步的()A.惟一标准 B.根本标准 C.普遍标
关于无机结合料稳定材料击实试验方法,请回答以下问题。(2)无机结合料稳定材料击实
丁克家族是由英文“Dink”(即“DoubleIncomeNoKids”)
小儿肾病综合征,肝肾阴虚的治法是()A.活血化瘀,利水消肿 B.养阴补肾
伤寒细胞主要由何种细胞组成A.郎罕氏巨细胞 B.单核巨噬细胞 C.中性粒细胞
某工程施工网络计划经工程师批准后实施。已知工作A有5天的自由时差和8天的总时差,
汽车交通事故的特征之一是在道路上发生。这里的“道路”包括公路、城市街道和胡同(里
最新回复
(
0
)