首页
登录
职称英语
[originaltext] It used to be that mentally retarded children were treated li
[originaltext] It used to be that mentally retarded children were treated li
游客
2023-08-30
76
管理
问题
It used to be that mentally retarded children were treated like criminals, nor was there any distinction made between the mentally retarded and the insane. Both were simply locked away in institutions where conditions differed little from those in prisons. The children were abused. Medical and nutritional needs were neglected, and no attempt was made to educate them.
Today, the outlook for the mentally retarded has improved greatly. We have learned that although it requires a great deal of time and expense, these unfortunate youngsters can be taught to play a useful role in society. One of the newest approaches to the problem of mental retardation is called the group home treatment. The group home allows both mentally retarded children and adults to live in private homes under the supervision of one or more specially trained coordinators. One reason for this approach is to humanize the residencies so that the mentally retarded do not feel that they are being hidden away. Middle-class and upper middle-class residential areas are chosen for these group homes. The homes adapt the children to normal life, and at the same time they adapt normal people to the retarded. The purpose is not to replace the family but to establish a similar environment.
选项
A、Crude attempts were made to educate them.
B、They were used for medical experiments.
C、They were used as laborers.
D、They were locked away like criminals.
答案
D
解析
According to the speaker how were the mentally retarded treated in the past?
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2971467.html
相关试题推荐
[originaltext]It’s8o’clockonTuesday,May1st.Hereisthenews:Betwe
[originaltext]It’s8o’clockonTuesday,May1st.Hereisthenews:Betwe
[originaltext]It’s8o’clockonTuesday,May1st.Hereisthenews:Betwe
[originaltext]Ihopeyouhaveallfinishedreadingtheassignedchapteron
[originaltext]Ozoneisaformofoxygen.Itisfoundintheairwebreath
[originaltext]Ozoneisaformofoxygen.Itisfoundintheairwebreath
[originaltext]W:Hey,Jim,whatacoincidencetoseeyouhere!Longtimenosee
[originaltext]W:Excuseme,Icametolookattheapartmentyouhaveadvertised
[originaltext]Oneimportantthingaboutartmovementsisthattheirpopular
[originaltext]Oneimportantthingaboutartmovementsisthattheirpopular
随机试题
Amongthemanywaysinwhichpeoplecommunicatethroughspeech,publicspeak
Thepast50yearshaveseenmassiveexpansionofagriculture,withfoodprod
AYoungPerson’sRailcardgivesyoungpeopletheopportunitytopurchasedis
I根据All-virtualclasses、helpstatestosavemoney和teacherstheyemploy定位到I段。原文说,通
Astheplacecircledovertheairport,everyonesensedthatsomethingwaswr
下列药物哪项是性微温而善于芳香化湿A.豆蔻 B.藿香 C.苍术 D.
《土地管理法》规定的我国的基本国策不包括( )。A.十分珍惜土地 B.搞好土
在建筑投影图上,不可看见部分用的线条是()。A:虚线B:点画线C:切线D:
十二经脉中,阴经与阴经的交接部位在( ) A.腹部 B.头部 C.胸部
基础心理学是研究()。 (A)正常成人心理现象的心理学基础学科 (B
最新回复
(
0
)