首页
登录
职称英语
[originaltext] Culture shock occurs as a result of total immersion in a new
[originaltext] Culture shock occurs as a result of total immersion in a new
游客
2023-08-30
67
管理
问题
Culture shock occurs as a result of total immersion in a new culture. It happens to people who have been suddenly transplanted abroad. Newcomers may be anxious because they do not speak the language, know the customs, or understand people’s behavior in daily life. The visitor finds that yes may not always mean yes, that friendliness does not necessarily mean friendship, or that statements that appear to be serious are really intended as jokes. The foreigners may be unsure as to when to shake hands, when to initiate conversations, or how to approach a stranger. The notion of culture shock helps explain feelings of bewilderment and confusion. Language problems do not account for all the frustrations that people feel. When one is deprived of everything that was once familiar, such as understanding a transportation system, knowing how to register for university classes, or knowing how to make friends, difficulties in coping with the new society may arise.
Newcomers feel at times that they do not belong and consequently, may feel alienated from the native member of the culture. When this happens, visitors may want to reject everything about the new environment and may exaggerate the positive aspects of their own culture. Conversely, visitors may scorn their native country by rejecting its values and instead choosing to identify with the values of the new country.
选项
A、They give an exaggerated picture of their own country.
B、They abandon their original beliefs.
C、They accept a temporary set of values.
D、They criticize the positive aspects of their own country.
答案
D
解析
本题是细节题。从visitors may scorn their native country by rejecting its values and instead choosing to identify with the values of the new country.可以得知D是正确答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2971465.html
相关试题推荐
[originaltext]Theelephantisthebiggestfour-leggedanimalintheworld.
[originaltext]Theelephantisthebiggestfour-leggedanimalintheworld.
[originaltext]Yogabecomesverypopularnowadays,butitisimportantthat
[originaltext]Yogabecomesverypopularnowadays,butitisimportantthat
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,bu
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,bu
[originaltext]Wecanagreewithprimitivemanthatfoodisabasicneed,bu
[originaltext]M:Hello,Allen.ThisisCollinspeaking.Howareyou?Andhow’s
[originaltext]W:Let’sdosomething!Whydon’twegooutfordinnerorgodanci
[originaltext](32)Yourassignmentsthistermwillbetowritetwomajorre
随机试题
[originaltext]Whilethenicknamesofcurrenthurricanes—includingEarlan
Ananonymouspersoninachatterchambersaid,"Ibelieveinserendipity,kar
ABritishstudyfoundthatBvitaminscouldreducebrainshrinkageinolder
Careerdevelopment(general)______referstopersonaleffortsbyanemployeetol
某系统集成一级企业承接某银行的业务系统建设工作,软件开发、硬件采购、网络建设、系
下列配置默认路由的命令中,正确的是()A.[Huawei]iproute‐st
行政复议决定作出前,申请人要求撤回行政复议申请的,经说明理由,可以撤回。
在自然条件下,下列关于植物种子及其主要传播方式的对应关系,正确的有:A.红树一一
5年前,甲方出地、乙方出资合作建设一幢写字楼。甲方当时提供的土地面积为1000m
下列建设工程项目进度控制的措施中,属于技术措施的是()A.确定各类进度计划的
最新回复
(
0
)