首页
登录
职称英语
[originaltext] Americans suffer from an overdose of work. Regardless of who
[originaltext] Americans suffer from an overdose of work. Regardless of who
游客
2023-08-30
65
管理
问题
Americans suffer from an overdose of work. Regardless of who they are or what they do. Americans spend more time at work than that any time since World War II. In 1950, the US had fewer working hours than any other industrialized country.
Today, it exceeds every country but Japan where industrialized employees load 2155 hours a year compared with 1951 in the US and 1603 in the former West Germany. Between 1969 and 1989, employed Americans add an average of 138 hours to their yearly work schedules. The workweek has remained above 40 hours. But people are working more weeks each year. Specifically pay time off holidays, vacations, sick leave shrank by 50% in the 1980s.
As corporations have experienced stiff (艰难的, 严酷的) competitions and slow in growth of productivity, they have pressed employees to work longer. Cost-cutting lay-offs in the 1980s reduce the professional and managerial runs, leaving fewer people to get the job done. In lower paid occupations where wages have been reduced, workers have added hours in overtime or extra jobs to preserve their living standards. The government estimates that more than 7 million people hold a second job.
For the first time, large numbers of people say they want to cut back(削减,减少) on working hours even it means earning less money. But most employers are unwilling to let them do so. The government which has stepped back from its traditional role as a regulator of work time should take steps to make shorter hours possible.
选项
A、To combat competition and raise productivity.
B、To provide them with more job opportunities.
C、To help them maintain their living standard.
D、To prevent them from holding a second job.
答案
A
解析
Why do corporations press their employees to work longer Hours according to the speaker?
四个选项均为动词不定式,可推断本题考查做某事的目的。原文提到由于公司面临严酷的竞争和产量增长的缓慢,他们强迫员工工作更长的时间,故本题应该选择 A。press sb.to do sth.表示“强迫某人做某事”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2969993.html
相关试题推荐
[originaltext]Americancollegesanduniversitiesconsideranumberofthing
[originaltext]AmyJohnsonwasapioneerairwomanin26,Britain.Shewas
[originaltext]AmyJohnsonwasapioneerairwomanin26,Britain.Shewas
[originaltext]M:Fireworks,dazzlingdisplays,Iwonderhowtheywork?W:Itactu
[originaltext]M:Hello,Mrs.Kelly.I’dliketopickupmytest,please.W:Sur
[originaltext]M:Hello,Mrs.Kelly.I’dliketopickupmytest,please.W:Sur
[originaltext]M:Hello,Mrs.Kelly.I’dliketopickupmytest,please.W:Sur
[originaltext]W:Ireallylikethoseabstractpaintingswesawinourarthisto
[originaltext]W:Ireallylikethoseabstractpaintingswesawinourarthisto
[originaltext]W:Ireallylikethoseabstractpaintingswesawinourarthisto
随机试题
Wateris【B1】importantofallthethingswe【B2】anddrink.Notmanypeopleunderst
EBaywasfoundedinPierreOmidyar’sSanJoselivingroominSeptember
关于血栓闭塞性脉管炎的叙述,下列哪项不正确()A.多见于男性青壮年 B.病
在原材料一定的情况下,影响混凝土抗压强度决定性的因素是()。A.水泥强度
针对地下水除锰处理工艺,以下哪项表述是不正确的?( )A.生物除锰过程是以Mn
一个冬夏季兼用的定流量空调水系统,夏季工况的流量是冬季工况的2倍,下列循环水泵设
体温调节的整合中枢位于:A.延髓 B.脑干网状结构 C.下丘脑后部
关于佐剂的叙述,下列哪项错误A.佐剂是特异性免疫增强剂 B.与免疫原混合后可增
根据《环境影响评价技术导则—生态影响》,某公路工程需进行生态影响2级评价,其生态
电杆埋深为杆长的()。A.1/10 B.1/8 C.1/6 D.1/
最新回复
(
0
)