首页
登录
职称英语
[originaltext] Through the years of being an advisor at the university. I’ve
[originaltext] Through the years of being an advisor at the university. I’ve
游客
2023-08-29
93
管理
问题
Through the years of being an advisor at the university. I’ve often been requested to give suggestions about how to handle "information anxiety". Now let me give you some advice. First of all. what is "information anxiety"? Well, as you know, we are bombarded daily by books, magazines, newspapers, television, and radio. We are hit with bills, letters, and reports. All of this can cause quite a lot of anxiety. It’s because we are living in the "information age" that we get this bombardment of information everyday. So today let me give you some organizing tips that should make your life easier.
First of all, when you get your mail, open it and sort it right away. Get rid of all junk inserts, and then sort the mail into four categories; to do, to pay, to read, and to file.
Be realistic about your reading. Check the magazines you subscribe to on a regular basis. If you find yourself falling behind in your reading, let some of those subscriptions go. And if you are one of those people who like to clip out articles to read later, then do some screening first and be sure to clip only the most important articles for reading later.
You should have a filing system, but don’t use your files as a dumping ground. Make it a rule to clean out your files and papers at least once a year, more often if possible.
Spend five or ten minutes each day cleaning up your desk and prioritizing your work for the next day. The following day will get off to a much better start if your desk is organized and you are not faced with overwhelming piles of paper. Don’t use the top of your desk as a storage area. It should be a work area, with plenty of room to work.
Questions:
33. According to the speaker, what should the listeners do when they first get their mail?
34. What should people do with their magazine subscriptions?
35. How often does the speaker suggest that the listeners clean out their files?
选项
A、Pay the bills right away.
B、Read the magazines very quickly.
C、Sort the articles into categories for later reference.
D、Stop buying magazines which you don’t have time to read.
答案
D
解析
推理判断题。文中提到If you find yourself falling behind in your reading,let some of thosesubscriptions go.(In果你发现很多东西已经读不过来,就要放弃其中的一些。)由此可推断本身有的杂志都看不过来,更不用说买新的了,所以答案是D。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2967867.html
相关试题推荐
[originaltext]MaryKatherineGoddardwastheonlywomanwhosignedonthe
[originaltext]M:Hello,CampusDaily,advertisingdepartment.ThisisMarkspea
[originaltext]M:Hello,CampusDaily,advertisingdepartment.ThisisMarkspea
[originaltext]M:Hello,CampusDaily,advertisingdepartment.ThisisMarkspea
[originaltext]W:Hi,Tom.M:Hi,Kate.Ihaven’tseenyouforweeks.Wherehave
[originaltext]W:Hi,Tom.M:Hi,Kate.Ihaven’tseenyouforweeks.Wherehave
[originaltext]W:Thisapartmentconsistsoftwobedrooms,alivingroomwitha
[originaltext]Peoplehavedifferentviewsonwhatchildrenshoulddoatavery
[originaltext]Peoplehavedifferentviewsonwhatchildrenshoulddoatavery
[originaltext]Peoplehavedifferentviewsonwhatchildrenshoulddoatavery
随机试题
[originaltext]Ifyou’reinawesterncountry,youoftenseepeoplewalkingt
Thediagramsbelowshowthelifecycleofaspeciesoflargefishcalledthesal
HisfuturesubjectshavenotalwaystreatedthePrinceofWaleswiththeres
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.The
有机磷杀虫药中毒的死因主要为()A.脑水肿 B.心脏骤停 C.呼吸衰竭 D
A.指压痕明显并增多 B.脑沟、脑池增宽 C.血压高、呼吸慢、脉搏慢 D.
体育教师在进行动作演示时,总是辅之以生动的语言讲解,这是利用()来组织教学。
住宅间距大小的确定,一般要考虑()因素。A.采光、通风 B.消防、防震 C.
在信息传递过程中,不产生第二信使的物质包括A.雌二醇 B.甲状腺素 C.维甲
某市区一企业(系增值税一般纳税人)2021年2月缴纳进口关税65万元,
最新回复
(
0
)