首页
登录
职称英语
Culture shock is so named because of the effect it has on people when they e
Culture shock is so named because of the effect it has on people when they e
游客
2023-08-29
68
管理
问题
Culture shock is so named because of the effect it has on people when they enter a new culture. Experts have been interested in these effects and have agreed on five basic stages of culture shock. These stages are general and should only be used as a reference. Not every individual will go through each stage, and one stage may last longer than another for different individuals.
The hardest thing for most travelers to deal with is the emotional "roller coaster" they seem to be riding. One moment they feel very positive toward the new culture, and the next moment very negative. It seems common that international visitors and immigrants vacillate between loving and hating a new country. Feelings of separation and alienation can be intensified if they do not have a sense of fitting in or belonging.
Fatigue is another problem people face when entering a new culture. There can be a sense of a greater need for sleep. This is due not only to physical tiredness, but also to mental fatigue. This mental fatigue comes from straining to comprehend the language, and coping with new situations.
The impact of culture shock can vary from person to person. There can be significant differences because some people may be better prepared to enter a new culture. Four factors which play into these are personality, language ability, length of stay, and the emotional support received. It is logical to think that when people are deprived of their familiar surroundings they will feel disoriented. One solution some have found is to bring a few small reminders of home. Pictures, wall hangings, favorite utensils, and keepsakes are all good candidates to make things feel more familiar. Another helpful activity is to establish little routines that become familiar over time. Even better is fitting things that were part of the regular routine back in the home country into the routine established in the new culture. This will make people feel more at home. [br] Emotional "roller coaster" refers to______.
选项
答案
unsteadily feeling toward a new culture
解析
语义理解题。文中提到One moment they feel very positive toward the new culture,and the next moment very negative.(面对陌生的文化,他们时乐时忧,爱恨交加。)由于是简短回答,我们便总结为“unsteadily feeling toward a new culture”。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2967766.html
相关试题推荐
[originaltext]It’scommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffect
[originaltext]It’scommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffect
[originaltext]It’scommonknowledgethatmusiccanhaveapowerfuleffect
[originaltext]Nowadaysmoreandmorepeoplehavetospendlengthyhoursbef
[originaltext]Nowadaysmoreandmorepeoplehavetospendlengthyhoursbef
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecause
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecause
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecause
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecause
Spaceisadangerousplace,notonlybecauseofmeteors(流星)butalsobecause
随机试题
BilingualEducationI.Bilingualeducation—Bilingua
Youcan’thelp______commercials;everyfewminutesaprogramisinterruptedtob
[originaltext]M:Today,weinviteMs.Lesleytotalkabouteducation.Howdoes
TheExpressionisticartistwasconcernednotwiththerealityofthesubjectmat
Everybodycanserve.Youdon’thavetohaveacollegedegreetoserve.Youd
受者与供者在血型配型后进行器官移植,以后出现排斥反应,可能的原因是A.移植物没有
(2011年真题)个人劳动力供给曲线的形状表明,工资率上涨()。A.必然导
下列关于资本化的表述中,正确的有( )。A.开发阶段支出应当资本化计入无形资产
正常肾小球滤过膜允许顺利通过的蛋白质分子量为A.小于1万 B.6万~8万 C
下列有关工程保险的表述正确的有()。A.在保险合同中,因军事行为所造成的损
最新回复
(
0
)