首页
登录
职称英语
Plato, an ancient Greek philosopher, believed that men are divided into thre
Plato, an ancient Greek philosopher, believed that men are divided into thre
游客
2023-08-28
64
管理
问题
Plato, an ancient Greek philosopher, believed that men are divided into three classes: gold, silver and bronze. Vilfredo Pare to, an Italian economist, argued that "the vital few" account for most progress. In the private sector, best companies struggle relentlessly to find and keep the vital few. They offer them fat pay packets, extra training, powerful mentors and more challenging assignments.
As the economy begins to recover, companies are trying harder to nurture raw talent, or to poach it from their rivals. Private-equity firms rely heavily on a few stars. High-tech firms, for all their egalitarianism (平均主义), are ruthless about recruiting the brightest. Firms in emerging markets are desperate to find young high-flyers to cope with rapid growth and fast-changing environments.
Bill Conaty and Ram Charan’s recent book The Talent Masters provides a nice mix of portraits of well-known talent factories along with sketches of more recent converts to the cause. "Talent masters" are proud of their elitism. GE divides its employees into three groups based on their promise. Hindustan Unilever compiles a list of people who show innate (天生的)leadership qualities. "Talent masters" all seem to agree on the importance of two things; measurement and differentiation. The best companies routinely subject employees to various "reviews" and "assessments". But when it comes to high-flyers they make more effort to build up a three-dimensional picture of their personalities and to provide lots of feedback.
A powerful motivator is to single out high-flyers for special training. GE spends $ 1 billion a year on it. Novartis sends high-flyers to regular off-site training sessions. Many companies also embrace on-job training, speaking of "stretch" assignments or "baptisms by fire". The most coveted (令人垂涎的)are foreign postings: these can help young managers understand what it is like to run an entire company with a wide range of problems.
Successful companies make sure that senior managers are involved with "talent development". Bosses of GE and P&G spent 40% of their time on personnel. Intel obliged senior managers to spend at least a week in a year teaching high-flyers. Involving the company’s top brass (高级职员)in the process prevents lower-level managers from monopolizing high-flyers and creates dialogues between established and future leaders. Successful companies also integrate talent development with their broader strategy to ensure that companies are more than the sum of their parts. P&G likes its managers to be both innovative and worldly. Goodyear replaced 23 of its 24 senior managers in two years as it shifted its target-consumers from carmakers to motorists.
Meanwhile, in their rush to classify people, companies can miss potential stars. Those who are singled out for special treatment can become too full of themselves. But the first problem can be fixed by flexibility: people who are average in one job can become stars in another. And people who become too smug can be discarded. [br] The successful companies implement the "talent development" strategy by______.
选项
A、making sure that its senior managers spend enough time on personnel
B、changing the company’s strategy according to the status quo of talent
C、replacing most of the senior managers regularly to avoid monopoly
D、grooming future leaders from high-flyers rather than from lower-level managers
答案
A
解析
细节辨认题。关于成功的公司对人才发展战略的实施,定位段提到两个方面:一是确保其高级管理人员的介入,二是把人才发展融人公司的更广泛的战略中去。所以答案为A)。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2966029.html
相关试题推荐
[originaltext]Peoplesinceancienttimeshaveusedaspirin-likemedicines
[originaltext]Peoplesinceancienttimeshaveusedaspirin-likemedicines
【B1】[br]【B8】[audioFiles]audio_eusm_j01_063(20099)[/audioFiles]ancient此处应该填入一个
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
Forme,scientificknowledgeisdividedintomathematicalsciences,natural
随机试题
Theworld’sgreatestsportingevent,theOlympicGames,upholdstheamateuridea
Theroomisinaterriblemess;it______(肯定没打扫过).can’thavebeencleaned此句译为:这房
TimeIfyoucan【T1】______,youcanknowthetimeofday.Butnooneknow
Thelocaleducationauthoritycompiledalistof"potentialsecurityproblem
Thereisnoshortageofadjectivesonecanapplytoairlineseats:uncomfort
加快(),已成为世界各国应对能源和生态环境问题的共同选择。A.发展清洁能源
根据不同的附加条件,优先股可以分为()。 ①固定股息优先股和浮动股息优先
陶行知任育才中学的校长时,有一天他看到一位男生欲用砖头砸同学,就将其制止,并责令
某一细胞群体杀伤肿瘤细胞机制为:①通过其Ag受体识别肿瘤细胞特异Ag,在Th辅助
电信业管制的目标包括()。A.促进基本通信业务的普遍服务 B.促进有效的市场
最新回复
(
0
)