首页
登录
职称英语
[originaltext] Imagine this: you wake up each morning to find your sister ly
[originaltext] Imagine this: you wake up each morning to find your sister ly
游客
2023-08-28
112
管理
问题
Imagine this: you wake up each morning to find your sister lying beside you. To get dressed and tie your shoes, you use one hand and she uses another. You do everything out together, even sitting on the same chair at lunch and riding on the same bicycle. That’s what life is like for six-year-old Betty and Abby. Like most twins, the two girls look very much alike. But unlike most twins, Betty and Abby share parts of the same body. Twins like Betty and Abby are rare. Only about 40 sets are born in the United States each year. Few survive as long as Betty and Abby. That’s because twins often share vital organs, like a heart or brain. The shared organs are often badly shaped and may not be strong enough to support both twins. But Betty and Abby each has her own head, heart and stomach which function normally. They have three or four lungs which provide plenty of oxygen for both twins. Most of their completely shared organs lie below the waist. Betty and Abby live relatively normal lives. They attend a regular school, and each does her own school work. They prefer to do some projects together, though. For example, to cut out paper dolls, one twin holds the paper, while the other uses the scissors. But sometimes the girls don’t want to do the same thing. For example, sometimes they want to play with different toys. What do they do then? “We toss a coin,” says Abby.
Questions 26 to 28 are based on the passage you have just heard.
26. In what aspect do Betty and Abby differ from most twins?
27. What does the passage tell us about twins who share parts of the same body?
28. What does the passage say about the education of the twin girls?
选项
A、They have a private tutor.
B、They go to a regular school.
C、They attend a special school.
D、They are taught by their parents.
答案
B
解析
预览选项可知,本题考查连体双胞胎的教育情况。短文中提到They attend a regular school…表明,她们和健全人一样去学校上学,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2965868.html
相关试题推荐
[originaltext]Pullingheavysuitcasesalldayinthesummerishardwork,e
[originaltext]Pullingheavysuitcasesalldayinthesummerishardwork,e
[originaltext]Nobodycaneverknowwhomadethefirstdoll.Perhapsaprehi
[originaltext]Oneofthefirstquestionsanybodyasksaboutanew-bornis"
[originaltext]Oneofthefirstquestionsanybodyasksaboutanew-bornis"
[originaltext]M:Hi,Helen,whatdoyouthinkofourclassinchildren’slitera
[originaltext]W:Mr.Wang,itisreportedthatyouruniversityisthefirstone
[originaltext]W:Mr.Wang,itisreportedthatyouruniversityisthefirstone
[originaltext]W:It’samiraclethatRobertcameoutoftheaircrashalive.M:
[originaltext]W:It’samiraclethatRobertcameoutoftheaircrashalive.M:
随机试题
TheFallofWorIdTradeCentreI.FlashbackofthedisasterA.Thetwintowers
Thegovernmentdecidedto______itsgoldreservestogetoverthefinancialcrisi
We’realwaysbeingtoldbytheDepartmentofHealthtoeatfiveportionsof
[img]2016m3x/ct_eyyjsbz2013j_eyyjsbcloze_0089_20163[/img]Manyanimalswhich
DearMary,ItwascertainlygrandofyouandTomtocomeandseemeoffIk
[originaltext]AfellowhadjustbeenhiredasthenewCEOofalargehigh-t
必须消耗的时间包括()。A.与施工组织和技术上的缺点有关的时间消耗 B.由于
关于桥梁上部结构预制安装施工,下列说法错误的是( )。A.当桥址为深谷、急流时
有可能发现不常用药物的不常见不良反应的药品不良反应监测方法是A.重点医院监测
试论述在幼儿园中,班级管理主要包括几个环节,每个环节的具体工作以及需要注意的问题
最新回复
(
0
)