首页
登录
职称英语
[originaltext] The Old Canada Road is a long lost trail between the Canadian
[originaltext] The Old Canada Road is a long lost trail between the Canadian
游客
2023-08-28
81
管理
问题
The Old Canada Road is a long lost trail between the Canadian province of Quebec and Maine in the northeast corner of the United States.[33]Yes it really was lost and finding it again was a complex process that involved state of our technology: how the location of the roads was pinpointed was very interesting. And I’ll return to it as soon as I gave you a little background information.
The road was begun in 1817, a few years before Maine even became a state. At the time Quebec was a major market for livestock, crops and fish. So a road to Quebec was seen by officials in Maine as necessary for trade. For about 20 years the movement of people and goods was mostly from Maine to Quebec, and then the trend reversed as thousands of Canadians immigrated to Maine to escape poor crops, the lack of jobs and the threat of disease. Besides its negative reasons major building projects in Maine also made the state very attractive for the Canadians who needed work. I should stress though that immigration during that period went in both directions. In fact the flow of people and goods went completely unhindered. There wasn’t even a border post until around 1850. The people of the time saw Maine and Quebec as single region mainly because of the strong French influence which is still evident in Maine today. Eventually the road fell into disuse as a major railway was completed. Finally people simply forgot about it and that’s how it came to be lost.
33. What do we learn about the Old Canada Road between Quebec and Maine?
34 What was one of the reasons Canadians began to immigrate to Maine?
35. Why did people regard Maine and Quebec as single region at that time?
选项
A、Maine gradually became a major market for trade.
B、Maine provided employment opportunities.
C、Maine was politically stable.
D、Maine had a pleasant climate.
答案
B
解析
关于加拿大人向缅因卅l移民的原因,短文提到的有:escape poor crops、lack of jobs、threat of disease等,B“提供就业机会”对应lack of job,为答案。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2964393.html
相关试题推荐
[originaltext]GettingintoHarvardUniversitygottougherthisyearasare
[originaltext]Tensofthousandsofpeoplefromaroundtheworldthrewtons
[originaltext]W:I’mtryingtoloseweightbyrunning,butalltheexerciseis
[originaltext]W:WhynotwriteabouttheancientcivilizationofMexico?Youar
[originaltext]W:Prof.HowlhasagoodreputationinthePoliticalScienceDepa
[originaltext]W:Wehearsomuchaboutexercisethesedaysyeteventheexperts
[originaltext]TheWorldHealthOrganizationsaysalcoholabuseisthethird
[originaltext]M:(19)Ireallyhavenoideawhattododuringthissummerholida
[originaltext]M:Goodafternoon,Madam.HowcanIhelpyou?W:Well,(19)Iama
[originaltext]W:Areyoustillworryingaboutthenewprojectplan?Acampingt
随机试题
[img]ct_epem_epelisv_00691(20097)[/img][br][originaltext]F:Theworkersalway
Mychildrenwenttoprivateschool,andgiventhewaythingsareinoureduc
Duringthetraditionalweddingceremony,the(1)_____couplepromiseeachoth
YardSalesYardsales【T1】______.Onefamily,【T2】______,canholdayard
Athleteswithadifferentkindandlevelofdisabilityarecompetingatthe
AyoungwomaninasmallGermantownwas
患者,男性,67岁,腹泻与便秘交替发生6个月。近3个月来腹部隐痛,近3天解鲜血便
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
共用题干 一般资料:求助者,女性,29岁,国外某企业研究人员。案例介绍:求助者
按照振捣方式不同,混凝土振捣器分为()等。A.插入式 B.外部式 C.
最新回复
(
0
)