首页
登录
职称英语
[originaltext] Living at the foot of one of the world’s most active volcanoe
[originaltext] Living at the foot of one of the world’s most active volcanoe
游客
2023-08-28
90
管理
问题
Living at the foot of one of the world’s most active volcanoes might not appeal to you at all. But believe it or not, the area surrounding Mount Etna in Italy is packed with people. In fact, it is the most densely-populated region on the whole island of Sicily. The reason is that rich volcanic soil makes the land fantastic for farming. By growing and selling a variety of crops, local people earn a good living. For them, the economic benefit they reap surpasses the risk of dying or losing property in one of the volcano’s frequent eruptions.(33)People everywhere make decisions about risky situations this way, that is, by comparing the risks and the benefits. According to the experts, the size of the risk depends on both its probability and seriousness. Let’s take Mount Etna for example.(34)It does erupt frequently. But those eruptions are usually minor.(35)So the overall risk for people living nearby is relatively small. But suppose Mount Etna erupted every day or imagine that each eruption there killed thousands of people. If that were the case, the risk would be much larger. Indeed, the risk would be too large for many people to live with. And they would have to move away.
33. How do people make decisions about risky situations?
34. What do we know about Mount Etna from the passage?
35. What will people living near Mount Etna do in the face of its eruptions?
选项
A、One of Etna’s recent eruptions made many people move away.
B、Etna’s frequent eruptions have ruined most of the local farmland.
C、Etna’s eruptions are frequent but usually mild.
D、There are signs that Etna will erupt again in the near future.
答案
C
解析
事实细节题。短文中提到,埃特纳火山虽然经常喷发,但通常不强烈。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2963872.html
相关试题推荐
[originaltext]Helloeverybody,andWelcomebacktothethrillinggameatthe
[originaltext]Helloeverybody,andWelcomebacktothethrillinggameatthe
[originaltext]AtsixteenHenryVincentwasseparatedfromhisfamilyasar
[originaltext]IfyoutakealookattheCommerceDepartment’sNationalBroa
[originaltext]IfyoutakealookattheCommerceDepartment’sNationalBroa
[originaltext]M:Ms.Roth.ThisisDavidWongfromABCInsuranceCompany.[22]I
[originaltext]M:Ms.Roth.ThisisDavidWongfromABCInsuranceCompany.[22]I
[originaltext]M:Ms.Roth.ThisisDavidWongfromABCInsuranceCompany.[22]I
[originaltext]W:David,canIgiveyouahandwithoneofthosegrocerybags?M
[originaltext]Duringthepastdecade,therehasbeenamultifoldincreasei
随机试题
Theskepticismofsomeancientphilosophers______andhelpstoelucidatevarietie
HowlongistheNorthernEuropeanPipeline?[originaltext]BeneaththeBalti
ProfessorSmithrecentlypersuaded35people,23ofthemwomen,tokeepadi
Despiteoftheiropposition,hewenthisownwayandstartedhispreparations.A、
PassageTwo[br]Wheredidthelanguageinwhicheachsign,orletterrepresente
[originaltext]W:Help!Help!(12)Iwanttoreportacaseofthefttoyou.Ilos
下列情形中,应按火灾危险性较小的部分确定火灾危险性的是()。A.火灾危险性
关于建设项目用地合理性的说法,正确的是( )。(2016年真题)A:建设项目用地
男,13岁。正畸治疗前拍曲面体层片发现右下颌第二磨牙远中圆形低密度影,周缘有骨白
患者男,20岁。持续喘息发作24小时来急诊,既往哮喘病史12年。查体:端坐呼吸,
最新回复
(
0
)