首页
登录
职称英语
[originaltext] In the U.S. today, the cost of housing is very high. It is co
[originaltext] In the U.S. today, the cost of housing is very high. It is co
游客
2023-08-28
84
管理
问题
In the U.S. today, the cost of housing is very high. It is common to pay one fourth to one third of a family’s income on a place to live. The price of a house depends on its size and location. Big houses are more expensive than smaller ones. And houses closer to the center of big cities are more expensive than ones in the suburbs or in small towns. Regardless of the cost, it is usual for people to buy their houses over a period of time. When a family buys a house, it is necessary to borrow money from a bank to pay for it. Then they repay the bank in regular payments. This kind of bank loan is called a mortgage. Families can take 30 years to pay-off the mortgage. Without a mortgage it would be impossible for most people to own their houses. Many Americans don’t own their own homes. They pay landlords to live in their homes. The money they pay for this is called rent. Usually, it is cheaper to rent than it is to buy and to pay a mortgage. Also, when something needs to be repaired, it is easy for the renter to ask the landlord to fix it. Some people rent houses, but most renters live in apartments. Apartment buildings are located in cities where it is too costly to build houses. Recently it has become common for renters to buy their apartments. When this happens, the cost usually increases but the money goes to pay off the mortgage. Apartments bought this way are called condominiums.
23. What does the price of a house depend on?
24. What will a family usually do if they want to buy a house in the U.S.?
25. Who is responsible when something needs to be repaired in a rented house?
选项
A、Spend all the savings of the family.
B、Ask for the help from friends and relatives.
C、Borrow money from a bank to pay for it.
D、Sell their old apartments.
答案
C
解析
原文提及“当一个家庭买房时,通常会向银行贷款,并分期返还贷款”。故C正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2963564.html
相关试题推荐
[originaltext]InBritain,(26)arrangementsforinvitingandentertaininggu
[originaltext]"Everythinghappensforthebest,"mymothersaidwheneverI
[originaltext]W:Haveyouthoughtaboutthegapyearprogram?Idowanttogo,
[originaltext]M:I’mreallyenjoyingthatliteraturewithProf.Benson.Wasthe
[originaltext]W:Whyareyousostronglyopposedtoyourson’sskippingagrade
[originaltext]W:Thesetomatoesarehugeandfat.Youmusthavewateredandfer
[originaltext]M:Kim,couldyoutellmehowthedramaclub’snewproductionwas
[originaltext]W:I’mthinkingaboutbuyinganewcomputer.M:Whydon’tyougo
[originaltext]WhatdotheBigAppleandSinCityhaveincommon?According
[originaltext]M:Asweprobablyknow,logstructuresaregainingpopularity.We
随机试题
ForthepeoplewhohavenevertraveledacrosstheAtlanticthevoyageisaf
Overall,whatfeatureoftheAscensionrainforestdoesthewriterstress?A、thec
DemographicindicatorsshowthatAmericansinthepostwarperiodweremore
ARTICULATE:SPEECH::A、classified:detailB、attractive:satisfactionC、elegan
ThemeaningofChristmasisdifferenttodifferentpeople,butalmosteveryonea
有些好货不便宣,因此,便宜都不是好货。 与下列选项推理作类比,可以说明以上推理
下列各项中,没有发生承诺撤回效力的情形是()。A、撤回承诺的通知在承诺通知到达要
在道路货物运输方面,内容最全面、最有规范作用的法规是( )。A.《汽车旅客运输规
2×20年12月,经董事会批准,甲公司自2×21年1月1日起撤销某营销网点,该业
缺铁性贫血口服铁剂治疗后,最早开始升高的检查项是A、网织红细胞 B、血红蛋白
最新回复
(
0
)