首页
登录
职称英语
[originaltext] Children have their own rules in playing games. They seldom n
[originaltext] Children have their own rules in playing games. They seldom n
游客
2023-08-27
80
管理
问题
Children have their own rules in playing games. They seldom need a referee and rarely trouble to keep scores. They don’t care much about who wins or loses, and it doesn’t seem to worry them if the game is not finished. Yet, they like games that depend a lot on luck, so that their personal abilities cannot be directly compared. They also enjoy games that move in stages, in which each stage, the choosing of leaders, the picking-up of sides, or the determining of which side shall start, is almost a game in itself.
Grown-ups can hardly find children’s games exciting, and they often feel puzzled at why their kids play such simple games again and again. However, it is found that a child plays games for very important reasons. He can be a good player without having to think whether he is a popular person, and he can find himself bring a useful partner to someone of whom, he is ordinarily afraid. He becomes a leader when it comes to his turn. He can be confident, too, in particular games, that it is his place to give orders, to pretend to be dead, to throw a ball actually at someone, or to kiss someone he has caught.
It appears to us that when children play a game they imagine a situation under their control. Everyone knows the rules, and more importantly, everyone plays according to the rules. Those rules may be childish, but they make sure that every child has a chance to win.
16. What does the speaker say about children when they play games?
17. What should a child do to become a leader in a game?
18. According to the speaker, how do the children behave during the games?
选项
A、They can test their personal abilities.
B、They can stop playing any time they like.
C、They want to pick a better team.
D、They all want to be the winner.
答案
B
解析
短文提到“游戏是否结束,并不困扰孩子们”。故B“他们可以在自己喜欢的任意时刻停止游戏”正确。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2963422.html
相关试题推荐
[originaltext]Thesedays,ifyou’reinbusiness,havemadeanameforyours
[originaltext]W:You’rebusyrunningtheFamiliesandWorkInstitute.(23)Whyd
[originaltext]M:Ilikeyournewposter.Didyoubuyitinthesupermarket?W:
[originaltext]W:WhatisyourplanforthisValentine’sDay?M:Well,rosesand
[originaltext]M:Ijustwantedtoseehowyouwere.How’smarriedlifetreating
[originaltext]W:I’dliketogotoyourbarbecueonSunday.Butmygoodfriend
[originaltext]Mostpeoplepicturesharksashuge,powerful,frighteningani
[originaltext]W:I’mFaithDonnelly.Thisweekonourprogram,wewilltalkabo
[originaltext]M:Thisweek,wewillansweraquestionfromafreshman,Erin.Er
[originaltext]W:Say,Dave,canyoufillinformetonightattherestaurant?I
随机试题
ReadingontheInternetThe【T1】________ofr
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoapply
Itiscommonfornewstudentstosharearoomwithotheruniversitystudents
下列对工具书的判断中,正确的一项是()。A.《墨子引得》是一本汇集《墨子》资料
下列关于气瓶在运输车辆上采取的安全措施,说法错误的是()。A.氧气瓶不可与可燃
患者男性,29岁,因少尿、水肿入院就医,检查诊断为心源性水肿。对该患者应给予A.
城市总体规划文本采用()。A.合同形式 B.图表形式 C.事件树形式
根据宪法规定,以下关于派出机关的表述不正确的是()A.行政公署是省人民政府的派
A.砂仁、蔻仁 B.知母、贝母 C.荆芥、防风 D.龙骨、牡蛎 E.知母
下列项目成本控制的内容,属于施工阶段的是()。A.制定科学先进、经济合理的
最新回复
(
0
)