首页
登录
职称英语
[originaltext] Exercise improves your energy levels by increasing the flow o
[originaltext] Exercise improves your energy levels by increasing the flow o
游客
2023-08-27
69
管理
问题
Exercise improves your energy levels by increasing the flow of blood to the heart and blood vessels. One of the main reasons people exercise is to control or reduce their weight. Physical activity burns calories—the energy stored in food. The more calories you burn, the easier it is to control or reduce your weight.
Dancing can be a fun way to exercise. This is especially true for those who see exercise as a necessary evil: something they should do, not something they want to do.
A dance-fitness program called Zumba has grown in popularity in recent years. Zumba is said to be one of the fastest-growing group programs in the physical fitness industry today.
Alberto Beto Perez created Zumba in his native Colombia in the 1990s. His dance-fitness program is based on salsa, meringue, and other forms of Latin American music. Mr. Perez brought the program to the United States in 2001. Since then it has spread around the world.
The Zumba website says its classes are now offered in more than one hundred thousand gyms, fitness studios and dance clubs around the world. That is up from about 2000 locations in 2006. The website also says that more than twelve million people now attend Zumba classes in 125 countries.
26. Q: How does exercise help to improve energy levels according to the passage?
27. Q: What do we know about Zumba ?
28. Q: What do we learn about Alberto Beto Perez?
29. Q: What do we know about the prospect of Zumba?
选项
A、Zumba is bond to disappear.
B、Zumba is facing tots of problems.
C、Zumba develops with great future.
D、Zumba will soon become number one.
答案
C
解析
短文最后提到在世界各地有数量众多的健身房、舞蹈俱乐部等都有尊巴课程,并有数以百万计的人参与,这说明其发展前途很好,故选C)项。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2962885.html
相关试题推荐
[originaltext]BothJohnandSuejoinedthestaffofasuccessfulpublicrel
[originaltext]BothJohnandSuejoinedthestaffofasuccessfulpublicrel
[originaltext]BothJohnandSuejoinedthestaffofasuccessfulpublicrel
[originaltext]BothJohnandSuejoinedthestaffofasuccessfulpublicrel
[originaltext]Whenyouturnontheradio,youhearanadvertisement.Wheny
[originaltext]Whenyouturnontheradio,youhearanadvertisement.Wheny
[originaltext]M:Hello,howcanIhelpyou?W:Mysonisn’tfeelingwellandI’
[originaltext]M:Hello,howcanIhelpyou?W:Mysonisn’tfeelingwellandI’
[originaltext]W:Comein,comein.Haveaseat.Ah,Iwantyoutoknowthisis
[originaltext]W:Comein,comein.Haveaseat.Ah,Iwantyoutoknowthisis
随机试题
Thepolicehaveofferedalarge_____forinformationleadingtotherobber’sarre
WhydidJimClarkbecomeinterestedinfoxesasachild?[originaltext]W:Ihave
曹女士,44岁。右上腹阵发性钻顶样剧烈绞痛6小时,伴恶心、呕吐。体格检查:体温3
如旅游团办理的是团体签证,在通过边防检查时,领队应让旅游者按照《中国公民出国旅游
关于我国人民调解制度,下列说法正确的是: A.基层人民检察机关对人民调解委
法律通常将自然人分为()A:丧失行为能力的人 B:限制劳动行为能力的人
_又称甘特图,是一个二维平面图,横维表示进度或活动时间,纵维表示工作内容。()A
( )认为,遗忘是记忆痕迹得不到强化而逐渐减弱,以致最后消失的结果A.衰退说
关于边缘封闭区的描述,错误的是A.牙槽嵴黏膜与唇颊黏膜的反折线区 B.上颌后堤
既有直接经济损失,又可能导致工期延误和第三者责任的风险有()A、投资风险 B、
最新回复
(
0
)