首页
登录
职称英语
[originaltext] As the world struggles to emerge from the economic near-colla
[originaltext] As the world struggles to emerge from the economic near-colla
游客
2023-08-26
89
管理
问题
As the world struggles to emerge from the economic near-collapse, one group in the United States has slid below the waterline in record numbers; former middle-class women. A new report shows that about one million American middle-class women will find themselves in bankruptcy court this year. Their number is more than the women who will "graduate from college, receive a diagnosis of cancer, or file for divorce," according to economist Elizabeth. Their dilemma, which is considered as one symbol of the current situation of women around the world, holds lessons for us all. These bankrupt women are better-educated than their male counterparts: Most have some college education, and more than half own their own homes. What made them from middle-class lifestyles to incomes just above the poverty line was likely to have been one or all of three factors. And, for many women, these three are economic. First, these women tend to be into debt. Many of them have jobs that require them to dip into credit lines just to make a living. The second reason that one million American women have filed for bankruptcy is that these women must pay for them when their former husbands gave unpaid credit card payments. Moreover, these women tend to have unrealistic ideas about their economic paths. Young, middle-class women often fail to save because they assume that marriage will rescue them financially. As a result, they often see buying fashionable shoes or a great haircut rather than giving some money each month to a broker—as an "investment" in their romantic futures.
16. What’s the current situation of middle-class women in America?
17. Which is one of the common features of the bankrupt women?
18. What should the American woman do if her ex-husband couldn’t pay off the debt?
19. What do these women think of dressing up?
选项
A、They grew up in the single-parent families.
B、They are well-educated.
C、They haven’t had their own houses.
D、They have been married for years.
答案
B
解析
事实细节题。短文中提到这些濒临破产的女性都接受过良好的教育,大部分人上过大学,超过半数的人拥有自己的住所。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2960566.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Thestrikeattheporthasheldupourexportordersfortwow
[originaltext]M:Thestrikeattheporthasheldupourexportordersfortwow
[originaltext]Parentsandkidstodaydressalike,listentothesamemusic,and
[originaltext]Parentsandkidstodaydressalike,listentothesamemusic,and
[originaltext]Howdoyourisetothetopinbusiness?Whatpersonalqualiti
[originaltext]Howdoyourisetothetopinbusiness?Whatpersonalqualiti
[originaltext]W:Hi,Jack.Tomorrow’sthebigday!Youmustbeexcitedaboutgo
[originaltext]W:Hi,Jack.Tomorrow’sthebigday!Youmustbeexcitedaboutgo
[originaltext]W:Asawell-knownpublicspeaker,canyougiveussomesuggestions
[originaltext]W:Asawell-knownpublicspeaker,canyougiveussomesuggestions
随机试题
TheyWillgotoEnglandfortheirholiday.TheyWill________theirholidayinEng
ReadthearticlebelowabouttheUSBankingsystem.Foreachquestion31-40writ
There’sabriefsceneinthebackhalfofPixar’sUpinwhich8-year-oldRus
Forauthorsofself-helpguides,nohumanproblemistoogreatortoosmall.
《药品管理法》适用于A:所有与药学有关的单位和个人 B:所有从事药品研制、生产
1990年到2010年,我国的私营企业主人数年均约增加多少万人: A88
下列哪些属于职业道德与职业法律的共性( ) A.鲜明的职业性 B.保障的强
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
(2019年真题)投标人编制分部分项工程综合单价的主要工作有:①计算清单项目的管
主要由自身反应性T细胞介导的自身免疫病是( )。A.肺出血肾炎综合征 B.桥
最新回复
(
0
)