首页
登录
职称英语
[originaltext] To us, the environment in which fish dwell often seems cold,
[originaltext] To us, the environment in which fish dwell often seems cold,
游客
2023-08-26
82
管理
问题
To us, the environment in which fish dwell often seems cold, dark and mysterious. But there are advantages of living in water.[1]And they’ve played an important role in making fish what they are.
One is that water isn’t subject to sudden temperature changes. Therefore it makes an excellent habitat for a cold-blooded animal. Another advantage is the water’s ability to easily support body weight.[2]Fish has approximately the same density as water. So a fish in water is almost weightless. This weightlessness in turn means two things: one is a fish can get along with a light weight and a simple bone structure; the other is limitations to a fish’s size are practically removed. Yet there’s one basic difficulty in living in water — the fact that it is incompressible. For a fish to move through water, it must actually shove water aside. Most can do this by wiggling back and forth in snake-like motion. The fish pushes water aside by the forward motion of its head and with a curve of its body and its flexible tail. Next the water flows back along the fish’s narrowing size, closing in at the tail and helping the fish propel itself forward.
The fact that water is incompressible has literally shaped the development of fish. A flat and angular shape can be moved through water only with difficulty. And for this reason, fish have a basic shape that is beautifully adapted to deal with this peculiarity.
1. What is the passage mainly about?
2.What does fish have in common with water, according to the passage?
3. What shaped the development of fish?
选项
A、They are polluted at the same time.
B、They have the same temperature.
C、They have the same density.
D、They are both great treasure to humans.
答案
C
解析
细节题。文中提到,正是由于鱼有着与水相同的密度(Fish has approximately the same density as water),所以鱼在水中几乎是没有重量的(weightless),故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2960182.html
相关试题推荐
[originaltext]Campingcanteachyoumanythings,suchashowtorecognizep
[originaltext]Campingcanteachyoumanythings,suchashowtorecognizep
[originaltext]WhenIarrivedinAmericathreeyearsago,Iwassurprisedby
[originaltext]WhenIarrivedinAmericathreeyearsago,Iwassurprisedby
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,twoan
[originaltext]IntheUnitedStates,manypeopleoncelivedinlarge,twoan
[originaltext]W:Dr.Smith,thankyouforcomingtoourprogram.M:Mypleasure
[originaltext]M:Well,Amina,thanksforlettingmehaveyourdraftinsuchgoo
[originaltext]M:Jane,I’mhavingdifficultywithallthetheoreticstuffwear
[originaltext]M:Jane,I’mhavingdifficultywithallthetheoreticstuffwear
随机试题
Accordingtothesurvey,______percentofforeignstudentshavenoAmericanfrie
Gelertwas______.[br]Gelertwastold______whilehismasterwasaway.A、tost
Thinktwicenexttimesomeoneasksyoufor"fiveminutesofyourtime"itco
在OSI模型中,()用于建立管理和维护端到端的连接。A.应用层 B.传输
BNP的主要分泌部位在A.胰腺 B.心室 C.心房 D.骨骼肌 E.肝脏
咀嚼肌收缩时所能产生的最大力量是A.咀嚼力 B.牙周潜力 C.力 D.咬合
以下具有抗血小板聚集作用的是A.双嘧达莫 B.维生素K C.叶酸 D.华法
电缆线路停电后用验电笔验电时有电,错误的是()。电缆线路相当于一个电容器,停电后
经常用于人力资源需求预测的定量分析方法的是( )。A.时间序列分析法 B.主
根据《标准资格预审文件》,资格预审的方法有( )。A.合格制 B.有限数量制
最新回复
(
0
)