首页
登录
职称英语
[originaltext] Many people take several medicines to treat different conditi
[originaltext] Many people take several medicines to treat different conditi
游客
2023-08-26
61
管理
问题
Many people take several medicines to treat different conditions at the same time. Each medicine may be safe to use by itself, yet together there could be dangerous or even deadly drug interactions. One example happened last year. Rhythm-and-blues singer and songwriter Gerald Lever died at his home in Ohio.[4]A medical examiner found that the death was accidental, caused by a mixture of medicine. He was 40 years old.
The drugs in his blood included several painkillers as well as an anxiety drug. These all require a doctor’s approval. Other medicines that are sold without the need for a prescription from a doctor were also found in his blood.
Earlier this year there was a government report on drug interactions. Researchers said deaths from accidental drug combinations in the United States increased almost 70 percent. That was between 1999 and 2004.
In 2004, nearly 20,000 people died from accidental drug poisonings. The problem is now the second most common cause of accidental death in the United States, after motor vehicle accidents.
Harmful drug interactions are a growing problem throughout the world. The increase is partly a result of patients being given more drugs and more combinations of drugs than ever before.[6]Experts say patients should talk with their doctor and pharmacist before taking new medicines.
4. What did Gerald Lever die from, according to the passage?
5. What can we learn about accidental drug poisonings from the passage?
6. What do experts suggest the patients do?
选项
A、Drug abuse.
B、Overstrain.
C、Drug poisonings.
D、Motor vehicle accident.
答案
C
解析
细节题。文章开头处提到,某些药物单独服用时可能是安全的,但如果与其他药物混合服用可能会致人死亡,接着以Gerald Lever为例进行说明。由A medical examiner…一句可知,Gerald Lever的死亡是因药物混合服用(a mixture of medicine)导制的,也就是说是因药物中毒(drug poisonings)引起的,故答案为[C]。
转载请注明原文地址:https://tihaiku.com/zcyy/2960059.html
相关试题推荐
[originaltext]WestPointisacollegeforfutureArmyofficers.Ithasmore
[originaltext]WestPointisacollegeforfutureArmyofficers.Ithasmore
[originaltext]Likemanyworkingpeople,Ineveractuallycookanything—Iju
[originaltext]Lushisafamily-run,ethicalcompanythatinvents,manufactu
[originaltext]W:Canyoutellmealittlebitaboutyourcurrentproject?What
[originaltext]W:Canyoutellmealittlebitaboutyourcurrentproject?What
[originaltext]W:Canyoutellmealittlebitaboutyourcurrentproject?What
[originaltext]W:So,Matt,(19)we’retalkingaboutadjectivesthisweek,orqua
[originaltext]M:Comeon,Kate.Thesun’sshinning.Theflowersareblooming.M
[originaltext]M:Comeon,Kate.Thesun’sshinning.Theflowersareblooming.M
随机试题
[audioFiles]2017m5s/audio_ezfj_191_201705[/audioFiles]VarietiesofMilk
AEmbass
Accordingtotheinterview,whatdoesyellowjournalismmean?[br][originaltex
Whatisthewriter’sattitudetowardshighinjuryratesamongadultexercisersr
HowWindEnergyWorksHarnessingth
Disappointment,asuncomfortableandevenpainfulasitcanbeforus,ises
根据软件项目的规模等级和安全性关键等级,软件测试可由不同机构组织实施,由承建单位
A.A点 B.B点 C.C点 D.D点
下列关于调解的特点,说法不正确的是()。A.调解活动强调群众的直接参与 B.
下列人员中,具备业主身份的有()。A:房屋权属证书记载的房屋所有权人 B:合法
最新回复
(
0
)